Dette får du med et kredittkort

  • 45 dagers betalingsutsettelse

  • Netthandelsforsikring

  • Meget god reiseforsikring

  • Gode tilbud og faste rabatter

Betale i butikk

De fleste bruker bankkortet sitt når de er i butikken, både for små og store kjøp. Men har du tenkt på at du kan bruke kredittkort istedet? Da får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse, som betyr at dine penger står på din konto i opptil 45 dager lenger. Er du på reise er du også beskyttet av en kjøpsforsikring når du betaler med kortet.

Betale på nett

Bruker du kredittkort til netthandel, får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse. I tillegg til det er du beskyttet av en netthandelsforsikring, som gir seg en ekstra trygghet.

Betale for reise

Når du betaler minst 50% av de totale transportkostnadene for en reise med kredittkortet ditt, er du dekket av en god reiseforsikring og avbestillingsforsikring er inkludert. Og selvfølgelig får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse.

Full oversikt over bruken av kredittkortet

Kontaktløs betaling
Du kan både tæppe med kortet ditt og med mobilen din. For å betale kontaktløst med mobilen, legger du enkelt til kortet ditt i tjenestene Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay. Uansett hva du kjøper og hvordan du betaler med kredittkortet, får du alltid inntil 45 dagers betalingsutsettelse!

 
Husk å sette opp eFaktura
Sett opp eFaktura på kredittkortregningen din, så slipper du fakturagebyr. Betaler du hele fakturaens pålydende, vil det ikke koste deg noe å bruke kredittkortet.

 
Få full oversikt i mobilbanken
Ved å laste ned Mobilbank-appen vår, får du full oversikt over kortbruken din. Du velger om du skal laste ned til iPhone eller Android i neste steg.

 

 

Nye tilbud og faste rabatter

Kredittkort Opplevelsesportal

Setter du pris på kultur- og konsertopplevelser, reiser, trening, mat og vin? Da tror vi opplevelsesportalen passer deg utmerket!

Besøk opplevelsesportalenÅpnes i nytt vindu

 

Du får rabatter hos Avis Bilutleie, Flight Park, Interhome, Priceless Cities, Best Western og Interflora med ditt kredittkort med Mastercard fra Nordea.

Oversikt over faste rabatter

Kredittkort med Mastercard

Alle kunder kan søke om kortet Nordea Gold. Er du Premium-kunde vil du ved innvilgelse av søknaden få kredittkortet Nordea Premium.

Søk om kredittkort i Nettbanken Åpnes i nytt vindu