Kontaktløs betaling

Fordeler med å betale med kredittkort

Selv om du har penger på konto og ikke trenger å bruke kreditt, kan det være fordeler med å betale med kredittkortet i stedet for det vanlige bankkortet eller kontanter. Og husk, du trenger ikke reise på tur for å bruke kredittkortet. Det fungerer like godt her hjemme.

  • 45 dagers betalingsutsettelse
  • Netthandelsforsikring
  • Meget god reiseforsikring

Betale i butikk

De færreste synes det er behagelig å gå rundt med tusenvis av kroner i lommeboken når man skal ut å handle kapitalvarer. Derfor bruker mange bankkortet sitt. Men har du tenkt på at du kan bruke kredittkort istedet? Da får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse, som betyr at dine penger står på din konto i opptil 45 dager lenger. Er du på reise er du også beskyttet av en kjøpsforsikring når du betaler med kortet.

Betale på nett

Det er vanlig å bruke kort når man betaler på nett, og mange bruker bankkortet sitt da det også er et Visa-kort. Bruker du kredittkort til netthandel, får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse. I tillegg til det er du beskyttet av en netthandelsforsikring, som gir seg en ekstra trygghet.

Betale for reise

Når du betaler minst 50% av de totale transportkostnadene for en reise med kredittkortet ditt, er du dekket av en god reiseforsikring og avbestillingsforsikring er inkludert. Og selvfølgelig får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse.

Betale kontaktløst

Du kan både tæppe med kortet ditt og med mobilen din. For å betale kontaktløst med mobilen, legger du enkelt til kortet ditt i tjenestene Apple Pay eller Google Pay. Uansett hva du kjøper og hvordan du betaler med kredittkortet, får du alltid inntil 45 dagers betalingsutsettelse!

Full oversikt over bruken av kredittkortet

Om du ikke allerede har tatt i bruke våre apper, kan du laste ned både Mobilbank-appen og Nordea Wallet-appen. Der får du full oversikt over kortbruken. Nordea Wallet kan også varsle deg når kortet brukes.

Husk også på å sette opp eFaktura på kredittkortregningen så slipper du fakturagebyr. Og betaler du hele fakturaens pålydende, vil det ikke koste deg noe å bruke kredittkortet.

Nye tilbud og faste rabatter

Kredittkort Opplevelsesportal

Setter du pris på kultur- og konsertopplevelser, reiser, trening, mat og vin? Da tror vi opplevelsesportalen passer deg utmerket!

Besøk opplevelsesportalenÅpnes i nytt vindu

 

Du får rabatter hos Avis Bilutleie, Flight Park, Interhome, Priceless Cities, Best Western og Interflora med ditt kredittkort med Mastercard fra Nordea.

Oversikt over faste rabatter

Kredittkort med Mastercard

Alle kunder kan søke om kortet Nordea Gold. Er du Premium-kunde vil du ved innvilgelse av søknaden få kredittkortet Nordea Premium.

Søk om kredittkort i Nettbanken Åpnes i nytt vindu

Tips: Få full oversikt over kortene dine i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.