NITO Premium Next fordelene

Vårt beste banktilbud for deg mellom 18-34 år og NITO-medlem.

Oversikt over NITO Premium Next fordelene

 • Gunstige boliglån
  Vårt beste lånetilbud til deg mellom 18 og 34 år.
 • Nordeas beste billån
  Som NITO-medlem får du et av Norges beste billån med meget konkurransedyktig rente. 
 • Eget rådgivningsteam
  Nordea UNG er et rådgiverteam som jobber mot unge og gir deg gode råd på veien til å nå dine mål og drømmer. 
 • Premium prioritet hos kundeservice
  Topp prioritet hos Kundeservice enten du kontakter oss via chat eller telefon. Vi hjelper deg med låneforespørsler og øvrige banktjenester - hver dag.
 • Premium Mastercard
  Ingen årsavgift, tilgang til over 1.000 VIP flyplasslounger (inntil 4 gratis besøk per kalenderår). I tillegg får du svært god reise- og avbestillingsforsikring.
 • Gratis dagligbank
  Ingen årspris og gratis bruk av Nordea Bankkort.

Advokathjelp til alle kundene våre

De aller fleste vil trenge bistand fra en advokat ved ulike hendelser i livet. For å hjelpe våre kunder i potensielle vanskelige situasjoner tilbyr vi rabatterte priser på advokattjenester hos Legal24. 

Dagligbankpakken

Dagligbankpakken inneholder de basisproduktene og tjenestene som Nordea anbefaler for en enklere bankhverdag. Sjekk hvordan du kommer i gang med noen av de mest populære digitale løsninger. 

Les mer om Dagligbankpakken

Drømmer du om ny bolig?

Som en av få banker kan vi tilby deg finansieringsbevis på dagen og det med en gyldighet på hele 6 måneder! Dermed er det enklere og mindre stressende for deg når du skal finne din drømmebolig. 

Les mer om finansieringsbevis

Vi hjelper deg med bankbytte

Vi tar oss av all kommunikasjon med din gamle bank når nettbank og kort er aktivert. Ta kontakt med oss så guider vi deg slik at prosessen skal gå så smidig som mulig.
Bli kunde med BankID

Bærekraftig valg

Forskjellen vi kan gjøre ved å velge miljøvennlige løsninger er store. Derfor ønsker vi i Nordea å støtte nettopp deg som velger grønt – både i små og store sammenhenger.

Vil du vite mer?

Ønsker du å bli kontaktet av en kunderådgiver for å høre hva vi kan tilby deg som NITO-medlem? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg.

Kontakt meg om NITO-fordelene