Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Skal du selge eller kjøpe bolig?

PrivatMegleren står til din disposisjon når du trenger det.

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede

Meglerkjeden er landsdekkende med sterkt fokus på å ha de beste meglerne med lokal kompetanse og de mest moderne digitale verktøyene på markedet. De leter frem det beste med enhver bolig og presentere det på beste måte for å fange mest mulig oppmerksomhet hos potensielle kjøpere og nå den budgiveren som kan bety mye for sluttsummen.

Salg av bolig gjennom PrivatMegleren

De benytter innovative verktøy som har stor betydning for prosessen ved salg av bolig. PrivatMegleren er den eneste meglerkjeden i Norge som har anledning til å bruke annonseløsningen KLiKK. Dette er en løsning som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier. De fleste boligkjøperne er ikke aktive på mange ulike annonseflater for bolig, så KLiKK oppsøker de potensielle kjøperne på en unik måte. Resultatet er at de klarer å nå de som faktisk er interessert i boligen raskere. KLiKK skaper mer interesse og selger boliger i snitt 30 prosent raskere sammenlignet med andre digitale annonseløsninger. 

Nyttige bolig-apper 

PrivatMegleren har også utviklet mobilapper for å gjøre det lettere for deg å ha oversikt over både kjøp og salg av bolig. 

Mitt Boligsalg

Mitt Boligsalg er en app som gjør at du som boligselger kan følge hele prosessen i sanntid - se hvor mange som laster ned salgsoppgaven, hvor mange som kommer på visning og selvfølgelig følge budrunden live.  

Mitt Boligkjøp

Mitt Boligkjøp er en app som lar deg sammenligne boligene du ser på i en boligkjøpsprosess og når du har funnet flere boliger du liker, kan du få forslag fra PrivatMegleren til andre boliger som passer deg. Registrerer du boligen du eier i dag kan du følge prisutviklingen av denne over tid.

Du finner både Mitt Boligkjøp og Mitt Boligsalg i App Store og Google Play.

Hver eneste megler hos PrivatMegleren er opptatt av å prestere best mulig - både i form av engasjement, kompetanse om lokalmarkedet og ikke minst på den totale leveransen i jakten på høyest mulig pris for din bolig, og de scorer derfor svært høyt på kundetilfredshet.  

Du bør kontakte PrivatMegleren der du bor. Etter et møte med PrivatMegleren har du også sammenligningen du trenger når du vurderer hvem som er best egnet til å selge akkurat din bolig.

Bli kontaktet av PrivatMegleren

PrivatMegleren bistår gjerne i forbindelse med kjøp, salg eller verdivurdering av bolig.

Fyll inn skjemaet under og bli kontaktet.*

* Du får tilsendt en SMS etter ca. 15 minutter som du må besvare med "BEKREFT".

Trenger du mellomfinansiering?

Søk om boliglån

Enkle tips når du skal selge boligen din

Orienter deg i markedet

For å få en følelse av markedet i ditt område, bør du sjekke priser på solgte boliger og prisantydning på tilsvarende eiendommer på finn.no. Denne informasjonen kan gi deg et realistisk bilde av hva du kan forvente å få for din eiendom, kombinert med meglers verdivurdering.

Finn din lokale megler

Forbrukerrådet anbefaler at du vurderer mer enn én megler ved salg av eiendom. Det gjør vi også. PrivatMeglerens meglere og deres produkt lar seg gjerne sammenligne. Still megleren mange spørsmål - f.eks. hva deres honorar er, om de har solgt boliger som din før, hvor de vil annonsere eiendommen, hva hvis boligen ikke blir solgt, oppfølging underveis m.m.  Når du velger megler, se etter profesjonalitet og kunnskap. Husk å lese avtalen nøye før du signerer.

Klargjør boligen for visning

For at de besøkende skal danne seg en oppfatning av boligen din, er førsteinntrykket ekstremt viktig. Innbydende bilder i annonsen vil tiltrekke kjøpere. Det handler om å nøytralisere den personlige stilen og åpne opp rommene. Sørg derfor at hjemmet ditt "skinner" - rydd, kast, vask og luft! Å leie inn kompetanse på boligstyling, kan også være et alternativ for å få frem potensialet.

Jobb som et team

Gjør det enkelt for megler og takstmann ved å fortelle alt du vet om boligen din som kan ha betydning for kjøper. Kan også være lurt at megleren har et sett med nøkler, slik at visninger kan gjennomføres på kort varsel. La megler være alene med de besøkende da er det lettere å gi uttrykk for kommentarer og innspill.   

PrivatMegleren vil hjelpe deg med alle henvendelser med salg og kjøp av bolig.