Dette kan PrivatMegleren hjelpe deg med

Dette kan PrivatMegleren tilby deg

  • Erfarne og lokalkjente meglere som hjelper deg i hvert steg av salg eller kjøp av bolig 
  • Verdivurdering i forbindelse med salg eller refinansiering 
  • Selge din bolig for best mulig pris  
  • Kvadrat – en digital løsning som gjør det enkelt å følge boligsalget ditt i sanntid  
  • Finne drømmeboligen tilpasset din økonomi og dine ønsker
  • Fritidsmeglere med spisskompetanse innen salg og kjøp av fritidsbolig

Selg bolig med PrivatMegleren

Velg en megler der du bor 

PrivatMegleren har meglere over hele landet med kompetanse innenfor boligmarkedet i ditt nærmiljø. 

I salgsprosessen får du tett oppfølging, kvalitet og skreddersøm slik at akkurat din bolig kan omsettes optimalt i enhver markedssituasjon. 

Følg boligsalget "live"

Kvadrat er en digital løsning som hjelper deg som boligselger, å følge hele salgsprosessen i sanntid. Her kan du se hvor mange som laster ned salgsoppgaven og antall interessenter etter visning. Du kan også følge med på budrunden «live».

Kvadrat legger til rette for et ryddig, oversiktlig og godt samarbeid mellom deg og din PrivatMegler.    

Kjøp bolig med PrivatMegleren

Stå sterkere i boligprosessen

PrivatMegleren-Small-Mobile-Bathtub-iStock-1061211240

For at du skal kunne oppfylle boligdrømmen din på en trygg måte kan PrivatMegleren bistå deg med å gå igjennom salgsoppgaver før visning, rådgivning i budprosessen og i forbindelse med overtakelsen.

Du kan selv bestemme hvor mye bistand du vil ha. 

Fritidsbolig

Er du på utkikk etter fritidseiendom bistår PrivatMegleren gjerne både i forbindelse med salg og kjøp. PrivatMegleren har flere kontorer over hele landet som i hovedsak omsetter hytter og fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

De viktigste årsakene til at PrivatMegleren blir foretrukket ved kjøp/salg av fritidseiendom:

  • Fremhever kvalitetene
  • Spesialister for enhver pris
  • Høy lokalkunnskap
  • Ambassadører for området

PrivatMegleren-Hytte-Small_shutterstock_144571424

Hva er boligen din verdt?

Du kan få en uforpliktende verdivurdering på boligen gjennom PrivatMegleren.

Send inn skjemaet under, så tar PrivatMegleren kontakt. 

Kontakt PrivatMegleren

Fyll ut skjemaet, så avtaler PrivatMegleren en tid med deg.

Bli kontaktet av PrivatMegleren

Enkle tips når du skal selge boligen din

Orienter deg i markedet

For å få en følelse av markedet i ditt område, bør du sjekke priser på solgte boliger og prisantydning på tilsvarende eiendommer på finn.no. Denne informasjonen kan gi deg et realistisk bilde av hva du kan forvente å få for din eiendom, kombinert med meglers verdivurdering.

Finn din lokale megler

Forbrukerrådet anbefaler at du vurderer mer enn én megler ved salg av eiendom. Det gjør vi også. PrivatMeglerens meglere og deres produkt lar seg gjerne sammenligne. Still megleren mange spørsmål - f.eks. hva deres honorar er, om de har solgt boliger som din før, hvor de vil annonsere eiendommen, hva hvis boligen ikke blir solgt, oppfølging underveis m.m.  Når du velger megler, se etter profesjonalitet og kunnskap. Husk å lese avtalen nøye før du signerer.

Klargjør boligen for visning

For at de besøkende skal danne seg en oppfatning av boligen din, er førsteinntrykket ekstremt viktig. Innbydende bilder i annonsen vil tiltrekke kjøpere. Det handler om å nøytralisere den personlige stilen og åpne opp rommene. Sørg derfor at hjemmet ditt "skinner" - rydd, kast, vask og luft! Å leie inn kompetanse på boligstyling, kan også være et alternativ for å få frem potensialet.

Jobb som et team

Gjør det enkelt for megler og takstmann ved å fortelle alt du vet om boligen din som kan ha betydning for kjøper. Kan også være lurt at megleren har et sett med nøkler, slik at visninger kan gjennomføres på kort varsel. La megler være alene med de besøkende da er det lettere å gi uttrykk for kommentarer og innspill.   

PrivatMegleren vil hjelpe deg med alle henvendelser med salg og kjøp av bolig. 

Om PrivatMegleren

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede, som har som oppgave å oppnå de beste resultatene ved omsetning av eiendom.

PrivatMegleren hjelper med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring, enten du skal kjøpe, selge eller begge deler. 

Et samarbeid med PrivatMegleren har klare fortrinn, spesielt gjennom leveransen meglerne gir og bruken av bransjeledende og innovative produkter og løsninger.

Hele 9 av 10 kunder velger PrivatMegleren på anbefaling fra tidligere kunder, hvilket er en bekreftelse på at meglerne leverer prosesser og resultater som overgår kundenes forventninger.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.