Big house with big windows

Skal du selge eller kjøpe bolig?

PrivatMegleren står til din disposisjon når du trenger det.

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede

Meglerkjeden er landsdekkende og er for tiden Norges raskest voksende. Som kunde får du dekket alle behov ved salg og kjøp av bolig. Vi legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike. Skreddersøm er nøkkelordet.

Salg av bolig gjennom PrivatMegleren

PrivatMegleren har én klar målsetning; å nå den ene budgiveren som kan bety mye for sluttsummen. Dette oppnås gjennom detaljert tilrettelegging, optimal markedsføring og skreddersøm gjennom hele prosessen.

PrivatMeglerens meglere er håndplukket blant de beste i bransjen både på fag, kvalitet og kundetilfredshet.

PrivatMeglerens forpliktelse til deg ligger i Leveransegarantien - en detaljert beskrivelse av salgsprosessen som du kan følge til enhver tid.

Skulle du ikke finne drømmeboligen din blant de boliger som er for salg i markedet, kan PrivatMegleren bistå deg i letingen. De vil da søke i sin egen portefølje i markedet og eventuelt annonsere etter ønsket bolig, både digitalt og i aviser. De vil også benytte sitt omfattende kontaktnett i søket.

PrivatMeglerens engasjerte meglere benytter seg av bransjens mest kraftfulle digitale verktøy. Teknologien KLiKK er en digital boligannonsering der både innhold og distribusjon kontinuerlig justeres, basert på aktivitet i annonsen. For så å distribuere videre til tilsvarende like profiler. Kontakt din lokale PrivatMegler for mer informasjon om produktet eller les mer om KLiKKÅpnes i nytt vindu.

PrivatMegleren har egne avdelinger som håndterer næringseiendom, nybygg og boligutleie.

Bli kontaktet av PrivatMegleren

PrivatMegleren utarbeider en skreddersydd prosess tilpasset enhver bolig.

Fyll inn skjemaet så vil PrivatMegleren kontakte deg for en prat om din boligsituasjon.

Trenger du mellomfinansiering?

Søk om boliglån

Enkle tips når du skal selge boligen din

Orienter deg i markedet

For å få en følelse av markedet i ditt område, bør du sjekke priser på solgte boliger og prisantydning på tilsvarende eiendommer på finn.no. Denne informasjonen kan gi deg et realistisk bilde av hva du kan forvente å få for din eiendom, kombinert med meglers verdivurdering.

Finn din lokale megler

Forbrukerrådet anbefaler at du vurderer mer enn én megler ved salg av eiendom. Det gjør vi også. PrivatMeglerens meglere og deres produkt lar seg gjerne sammenligne. Still megleren mange spørsmål - f.eks. hva deres honorar er, om de har solgt boliger som din før, hvor de vil annonsere eiendommen, hva hvis boligen ikke blir solgt, oppfølging underveis m.m.  Når du velger megler, se etter profesjonalitet og kunnskap. Husk å lese avtalen nøye før du signerer.

Klargjør boligen for visning

For at de besøkende skal danne seg en oppfatning av boligen din, er førsteinntrykket ekstremt viktig. Innbydende bilder i annonsen vil tiltrekke kjøpere. Det handler om å nøytralisere den personlige stilen og åpne opp rommene. Sørg derfor at hjemmet ditt "skinner" - rydd, kast, vask og luft! Å leie inn kompetanse på boligstyling, kan også være et alternativ for å få frem potensialet.

Jobb som et team

Gjør det enkelt for megler og takstmann ved å fortelle alt du vet om boligen din som kan ha betydning for kjøper. Kan også være lurt at megleren har et sett med nøkler, slik at visninger kan gjennomføres på kort varsel. La megler være alene med de besøkende da er det lettere å gi uttrykk for kommentarer og innspill.   

PrivatMegleren vil hjelpe deg med alle henvendelser med salg og kjøp av bolig. 

Kontakt PrivatMegleren

Fin megler eller kontor