Selg eller kjøp bolig med PrivatMegleren!

For mange er bolig det mest dyrebare vi kommer til å kjøpe eller selge i livet. Derfor er det viktig å velge en megler som kan hjelpe deg gjennom hvert steg. Nordeas eiendomsmeglerkjede PrivatMegleren kan bistå med kompetente og engasjerte meglere.

Dette kan PrivatMegleren tilby deg

  • Erfarne og lokalkjente meglere som hjelper deg i hvert steg av salg eller kjøp av bolig 
  • Verdivurdering i forbindelse med salg eller refinansiering 
  • Selge din bolig for best mulig pris  
  • «Mitt Boligsalg» - appen som gjør det enkelt å følge boligsalget ditt i sanntid  
  • Finne drømmeboligen tilpasset din økonomi og dine ønsker
  • Fritidsmeglere med spisskompetanse innen salg og kjøp av fritidsbolig

Selg bolig med PrivatMegleren

Velg en megler der du bor 

PrivatMegleren har meglere over hele landet med kompetanse innenfor boligmarkedet i ditt nærmiljø. 

Du får en skreddersydd salgsprosess slik at akkurat din bolig kan omsettes optimalt i enhver markedssituasjon. 

Følg boligsalget "live" med egen app

"Mitt Boligsalg" er en app som hjelper deg som boligselger, å følge hele salgsprosessen i sanntid. Her kan du se hvor mange som laster ned salgsoppgaven og antall interessenter etter visning. Du kan også følge med på budrunden «live».

"Mitt Boligsalg" legger til rette for ryddig, oversiktlig og godt samarbeid mellom deg og din PrivatMegler.    

Kjøp bolig med PrivatMegleren

Stå sterkere i boligprosessen

For at du skal kunne oppfylle boligdrømmen din til en best mulig pris kan PrivatMegleren bistå deg med å gå igjennom salgsoppgaver før visning, rådgivning i budprosessen og i forbindelse med overtakelsen.

Du kan selv bestemme hvor mye bistand du vil ha.     

Enklere bolighandel med app

Under boligjakten kan du benytte "Mitt Boligkjøp" for å få oversikt over alle boligene du liker. Her kan du enkelt sammenligne kostnader, fasiliteter, standarder, og dine egne vurderinger. I tillegg kan du få forsalg til andre boliger som kan passe for deg. 

Fritidsbolig

Er du på utkikk etter fritidseiendom bistår PrivatMegleren gjerne både i forbindelse med salg og kjøp. PrivatMegleren har flere kontorer over hele landet som i hovedsak omsetter hytter og fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Hva er din bolig verdt?

Du kan få en uforpliktende verdivurdering på boligen gjennom PrivatMegleren.

Få et raskt estimat på boligen gjennom Google Assistant:

  • Last ned Google Assistant fra App Store eller Google Play. 
  • Snakk med PrivatMegleren på Google Assistant
  • Si «OK Google – snakk med PrivatMegleren»
  • Oppgi adresse og kvadratmeter på boligen

Ønsker du en mer presis verdivurdering? Send inn skjemaet under, så tar PrivatMegleren kontakt. 

Kontakt PrivatMegleren

Fyll ut skjemaet, så avtaler PrivatMegleren en tid med deg.

Bli kontaktet av PrivatMegleren

Enkle tips når du skal selge boligen din

Orienter deg i markedet

For å få en følelse av markedet i ditt område, bør du sjekke priser på solgte boliger og prisantydning på tilsvarende eiendommer på finn.no. Denne informasjonen kan gi deg et realistisk bilde av hva du kan forvente å få for din eiendom, kombinert med meglers verdivurdering.

Finn din lokale megler

Forbrukerrådet anbefaler at du vurderer mer enn én megler ved salg av eiendom. Det gjør vi også. PrivatMeglerens meglere og deres produkt lar seg gjerne sammenligne. Still megleren mange spørsmål - f.eks. hva deres honorar er, om de har solgt boliger som din før, hvor de vil annonsere eiendommen, hva hvis boligen ikke blir solgt, oppfølging underveis m.m.  Når du velger megler, se etter profesjonalitet og kunnskap. Husk å lese avtalen nøye før du signerer.

Klargjør boligen for visning

For at de besøkende skal danne seg en oppfatning av boligen din, er førsteinntrykket ekstremt viktig. Innbydende bilder i annonsen vil tiltrekke kjøpere. Det handler om å nøytralisere den personlige stilen og åpne opp rommene. Sørg derfor at hjemmet ditt "skinner" - rydd, kast, vask og luft! Å leie inn kompetanse på boligstyling, kan også være et alternativ for å få frem potensialet.

Jobb som et team

Gjør det enkelt for megler og takstmann ved å fortelle alt du vet om boligen din som kan ha betydning for kjøper. Kan også være lurt at megleren har et sett med nøkler, slik at visninger kan gjennomføres på kort varsel. La megler være alene med de besøkende da er det lettere å gi uttrykk for kommentarer og innspill.   

PrivatMegleren vil hjelpe deg med alle henvendelser med salg og kjøp av bolig. 

Om PrivatMegleren

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede. Meglerkjeden er landsdekkende med sterkt fokus på å ha de beste meglerne med lokal kompetanse og de mest moderne digitale verktøyene på markedet. De leter frem det beste med enhver bolig og presentere det på beste måte for å fange mest mulig oppmerksomhet hos potensielle kjøpere og nå den budgiveren som kan bety mye for sluttsummen.