Økonomisk likestilling tar tid

Kan ta 200 år med dagens utvikling

Pensjonsgapet er større enn lønnsgapet

Kvinner får i snitt 28 % mindre i pensjon

Kvinner tjener mindre enn menn

Eier, sparer og investerer mindre

Ta eierskap - tenk Econome

Vi liker å si at vi bor i verdens mest likestilte land. Men sannheten er at kvinner tjener mindre enn menn, sparer og investerer mindre og får i snitt 28 % mindre i lønn som pensjonist (SSB). Hele seks av ti kvinner ville heller snakket om sin egen død enn om økonomi. Hvis vi fortsetter slik, vil det ta 200 år før vi oppnår økonomisk likestilling (Merril Lynch Gender Study).

Derfor vil vi i Nordea hjelpe til å gjøre deg bevisst på at enhver forandring i ditt økonomiske liv starter med at du tar rattet. Vi vil hjelpe deg til å tenke: Mine økonomiske muligheter starter med MEG. Med andre ord – Econome

Konkurranse
Konkurransevilkår
Start sparing eller fyll på eksisterende sparing
Få oversikt over pensjonen din i Nordea Boost

Konkurranse - bli med på pensjonsløpet!

7. mars går startskuddet for pensjonsløpet.

I perioden 7. mars til 25. april oppfordrer vi deg til å gi pensjonssparingen din et boost – enten du starter sparing for første gang, har spart tidligere, eller allerede er godt i gang. Husk at til og med små sparebeløp kan gjøre en forskjell, når de får lang tid på å vokse.

Vi trekker tre tilfeldige vinnere som hver får 5000 kr øremerket til pensjon på en IPS-konto i Nordea. 

For å delta i konkurransen må du gjøre to ting:  

  1. Spar i enten Fondskonto PensjonÅpnes i nytt vindu eller i IPS (Individuell pensjonssparing)Åpnes i nytt vindu i Nordea Liv i løpet av konkurranseperioden.
  2. Meld deg på via skjema. Les konkurransevilkårene her!

Konkurransevilkår

Konkurransen arrangeres av Nordea Liv Forsikring AS (heretter omtalt som Nordea Liv). 

Konkurransen varer fra 7. mars til 25. april 2024 og vi trekker tre vinnere som vil bli kontaktet på e-post innen 6. mai 2024.  (Merk at e-posten kan havne i søppelpost.) 

Når konkurransen er avsluttet, vil vi trekke tre tilfeldige vinnere blant de som har meldt seg på konkurransen og spart til pensjon i enten Fondskonto PensjonÅpnes i nytt vindu eller Individuell Pensjonssparing (IPS)Åpnes i nytt vindu i Nordea. 

Dersom overføring av premien til vinneren ikke lar seg gjøre som følge av at det ikke kan eller vil opprettes en IPS vil det trekkes en ny vinner.  

Deltakelse og påmelding

Du må gjennom to steg for å være med i konkurransen.

  1.  For at vi skal kunne kontakte deg må du legge inn kontaktopplysninger her.  Opplysningene vil kun brukes til å kontakte vinneren, og vil slettes etter at konkurransen er gjennomført.
  2. I løpet av konkurranseperioden må du også ha spart i enten Fondskonto Pensjon eller IPS i Nordea. 

Begge kriteriene må være oppfylt for at du skal være med i trekningen. 

Det har ingenting å si når i konkurranseperioden du har spart eller antall ganger du har spart, så lenge det er før 25. april 2024. 

Du trenger ikke å ha et tidligere kundeforhold i Nordea.

For å delta må du ha fylt 18 år.

Premie og informasjon til vinnere

Premien er 5000 kr til hver av de tre vinnerne. Premiebeløpet  settes direkte inn på en IPS-konto (Individuell pensjonssparing) i ditt navn og følger IPS-kontoen sine produktvilkår.   Det vil si at utbetaling tidligst kan starte i en alder av 62 år. Les mer om IPS her!Åpnes i nytt vindu  Det er ikke mulig å få beløpet satt inn på en Fondskonto Pensjon istedenfor. 

Dersom du ikke har en IPS-konto fra før, må dette opprettes (enten av deg, eller ved hjelp fra oss) og deretter overføres beløpet. Det koster ikke noe å opprette en IPS-konto. 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som oppgis i forbindelse med konkurransen vil kun bli behandlet av Nordea Liv for å administrere konkurransen og kontakte vinnerne. Personopplysningene vil bli slettet innen 3 måneder etter at vinnerne er kåret.

HerÅpnes i nytt vindu  kan du lese mer om personvern i Nordea Liv. 

Begrensninger

Nordea Liv tar forbehold om endringer i konkurranseregler dersom det oppstår uforutsette hendelser utenfor Nordea Liv sin kontroll.

Øvrig

Ved deltakelse anses vilkårene for å være lest og akseptert.

Ved andre spørsmål om konkurransen, pensjon eller innlogging ta kontakt med Nordea Livs kundeservice på chatÅpnes i nytt vindu eller tlf. 23 25 47 00 

Nordea Liv Forsikring AS (org.nr 959 922 692)

Vil du starte sparing eller har du allerede en Fondskonto Pensjon eller IPS hos oss?

I Nordea Boost kan du enkelt starte sparing i Fondskonto Pensjon eller IPS (Individuell pensjonssparing).

Har du allerede en Fondskonto Pensjon eller IPS? Da er det enkelt å sette opp en månedlig spareavtale eller gjøre en ekstra innbetaling på eksisterende avtale i Persondialogen. Gå til avtalen din og klikk på ekstrainnskudd.

Nordea Boost - få oversikt over pensjonen din

Mobilløsningen Nordea Boost gir deg en samlet oversikt og bedre forståelse over egen pensjon. 

Når du logger henter vi informasjon om pensjonsavtalene dine fra nåværende og tidligere arbeidsgivere, pensjon fra folketrygden og egen sparing - om du har. Dette bruker vi til å visualisere pensjonen din og du får en oversikt over hva du kan forvente å få i lønn som pensjonist. Psst.... i Nordea Boost kan du i tillegg enkelt ta smarte grep for fremtiden. Gå til Nordea Boost!

Synnøve og Vanessa inviterer til pensjonsløpet

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Hør Synnøve og Vanessa snakke om Econome

Fremover vil Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord dele tanker og erfaringer rundt pensjonsgapet. Kvinnene vil snakke om berøringsangsten som råder når det kommer til pensjon, og hva vi selv kan gjøre for å ta større eierskap!

Podcast: Synnøve og Vanessa

Book en prat med en som forstår deg

Det første steget er ofte det viktigste, men det kan kanskje virke litt skummelt noen ganger. Vi kan hjelpe deg med å ta en gjennomgang av økonomien din, og sammen finne ut hvordan du kan gjøre økonomien mer robust.   

Når du booker en prat med våre rådgivere, kan du være trygg på å møte en person som forstår deg – og gir råd som virkelig hjelper.  

Trenger du hjelp?

Kontakt oss

Åpningstider hos Kundeservice er:
Søndag til fredag kl 08.00 - 21.00
Lørdag og røde dager kl 08.00 - 17.00