Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Kredittkort og bankkort

Finn kredittkortet og bankkortet som passer deg. Hvis du må sperre kort eller trenger hjelp med kortet ditt - chat med oss.

Bestill bankkort på chat eller telefon.

Kredittkort bestiller du i Nettbanken.

Kredittkort

Kredittkortene inneholder gode forsikringer.

Finn kredittkortet som passer deg.

Kredittkortet Nordea Gold

Nordea Gold passer for deg som har god økonomi og ønsker høy kredittgrense. Inneholder reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring når kredittkortet brukes i henhold til betingelser. Bestilles i Nettbanken.

Les om Nordea Gold

Kredittkortet Nordea Premium

Nordea Premium til deg som er Premium-kunde. Kredittkortet gir deg fordeler som adgang til flyplass-lounger i hele verden. Du får reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring. Bestilles i Nettbanken.

Les om Nordea Premium

Whitecard

Utvalgte whitecard-partnere tilbyr finansiering av dine kjøp med whitecard - og du får prissikring. Du kan få penger tilbake om varen selges rimeligere senere. Når du skal betale velger du delbetaling eller betalingsutsettelse. Les mer om whitecards prissikring og fordeler.

Les om whitecard

Kredittkortet Nordea Privat Mastercard

Dette kortet avvikles og kan ikke bestilles etter 15. mars 2018.

Har du et Privat Mastercard i dag, vil det fungere som normalt inntil det erstattes automatisk med et nytt kredittkort ved utløpsdato.

Hold deg oppdatert på dine kortfordeler

Bankkort

Våre kort kan benyttes til kontaktløs betaling. Raskt, enkelt og like sikkert som før!

Slik kommer du i gang

Nordea Bankkort

Nordea Bankkort er for alle over 18 år og kan brukes i Norge og utlandet til å betale for varer og tjenester med betalingsterminal merket BankAxept eller Visa.

Les om Nordea Bankkort

Nordea Bankkort Ungdom

Nordea Bankkort Ungdom er for deg fra 13-17 år. Kortet har ingen årspris, og det er gratis å bruke. Bankkortet kan også brukes til netthandel om det er godkjent av foresatte.

Les om Nordea Bankkort Ungdom

Nordea Bankkort Barn

Nordea Bankkort Barn er for barn opptil 13 år. Bankkortet fungerer på samme måte som andre bankkort, men med lavere beløpsgrenser og kan ikke brukes til netthandel.

Les om Nordea Bankkort Barn