Kort og kortbetaling

Velg å betale med bankkort eller kredittkort. Også mulig å betale kontaktløst med mobilen eller smartklokken din. Les mer om våre betalingskort nedenfor, og søk om det kortet som passer deg best.

Våre kredittkort

Gode forsikringer i kredittkortene og inntil 45 rentefrie dager.

Vi tilbyr to ulike kredittkort med Mastercard. Alle kunder kan søke om kredittkortet Nordea Gold. Er du Premium-kunde er Nordea Premium kredittkortet du kan søke om.

Nordea Gold

Med kredittkortet Nordea Gold med Mastercard får du handlefrihet og trygghet. Kortet gir deg inntil 45 rentefrie dager og du er dekket av gode forsikringer når du betaler med kortet. Alle kunder kan søke om kredittkortet Nordea Gold.

Les om kredittkort Nordea Gold

Nordea Premium

Kredittkortet Nordea Premium med Mastercard er for deg som er Premium-kunde i Nordea. Kortet gir deg inntil 45 rentefrie dager og du er dekket av gode forsikringer når du betaler med kortet. Du får også tilgang til flyplasslounger over hele verden.

Les om kredittkort Nordea Premium

Våre bankkort

Gratis bruk og ingen årspris for Bankkort Barn og Bankkort Ungdom.

Bankkort

Nordea Bankkort er for alle over 18 år og kan brukes i Norge og utlandet til å betale for varer og tjenester med betalingsterminal merket BankAxept eller Visa.

Les om Bankkort

Bankkort Ungdom (13-17 år)

Nordea Bankkort Ungdom er for deg fra 13-17 år. Kortet har ingen årspris, og det er gratis å bruke. Bankkortet kan også brukes til netthandel om det er godkjent av foresatte.

Les om Bankkort Ungdom

Bankkort Barn

Nordea Bankkort Barn er for barn opptil 13 år. Bankkortet fungerer på samme måte som andre bankkort, men med lavere beløpsgrenser og kan ikke brukes til netthandel.

Les om Bankkort Barn

Enkel kortbetaling

Betal med mobilen eller smartklokken din.

Apple Pay

Betal enkelt, raskt og sikkert i butikker via Apple Pay med din iPhone eller Apple Watch.

Kom i gang med Apple Pay

Google Pay

Betal enkelt, raskt og sikkert via Google Pay med din Android telefon eller klokke.

Kom i gang med Google Pay

Garmin Pay

Betal enkelt og raskt for varer og tjenester i butikker med din sportsklokke fra Garmin.

Kom i gang med Garmin Pay

Fitbit Pay

Betal enkelt og raskt for varer og tjenester i butikker med din sportsklokke fra Fitbit.

Kom i gang med Fitbit Pay

Betal med smarttilbehør

Betal enkelt med ring, nøkkelring eller armbånd – vi kaller det smarttilbehør eller wearables. Velg ditt favorittilbehør fra en av leverandørene nedenfor, og du kan betale overalt.

Les om betaling med smarttilbehør

Tips til kortbetaling

Betal reiser med kredittkort, da har du en god reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Husk å legge til begge kortene dine i Apple Pay eller Google Pay og betal kontaktløst med mobilen. 

Visste du at?

Dersom du mister kortet og når du sperrer kortet i mobilbanken, blir det automatisk bestilt et nytt kort til deg. Deretter kan du bruke det nye kortet med Apple Pay eller Google Pay allerede samme dag eller dagen etter

Spørsmål og svar

Bestill kortene som passer for deg

Du kan bestille kredittkort via mobilbanken eller nettbanken. Bankkort kan du bestille via skjema, som du finner ved å trykke nedenfor.

Bestill bankkort og kredittkort

Tips: Få full oversikt over kortene dine i mobilbanken

Last ned mobilbanken

  • Du velger om du skal laste ned til iPhone/iPad eller Android i neste steg.