Par som sitter hjemme med laptop.

Kredittkort og bankkort

Finn kredittkortet og bankkortet som passer deg. Hvis du må sperre kort eller trenger hjelp med kortet ditt - chat med oss. Bestill bankkort på chat eller telefon. Kredittkort bestiller du i Nettbanken.

Kredittkort

Kredittkortene inneholder gode forsikringer.

Finn kredittkortet som passer deg.

Kredittkortet Nordea Gold

Nordea Gold passer for deg som har god økonomi og ønsker høy kredittgrense. Inneholder reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring når kredittkortet brukes i henhold til betingelser. Bestilles i Nettbanken.

Les mer

Kredittkortet Nordea Privat Mastercard

Privat Mastercard er for deg som ikke trenger høy kreditt. Inneholder reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring når kredittkortet brukes i henhold til betingelser. Bestilles i Nettbanken.

Les mer

Kredittkortet Nordea Premium

Nordea Premium til deg som er Premium-kunde. Kredittkortet gir deg fordeler som adgang til flyplass-lounger i hele verden. Du får reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring. Bestilles i Nettbanken.

Les mer

Whitecard

Utvalgte whitecard-partnere tilbyr finansiering av dine kjøp med whitecard - og du får prissikring. Du kan få penger tilbake om varen selges rimeligere senere. Når du skal betale velger du delbetaling eller betalingsutsettelse. Les mer om whitecards prissikring og fordeler.

Les mer

Bankkort

Bestiller du Nordea Bankkort eller Nordea Bankkort Ungdom kan kortet brukes til kontaktløs betaling, slik at du betaler beløp under 200 kr uten å taste PIN-kode.

Slik betaler du uten PIN.

Nordea Bankkort

Nordea Bankkort er for alle over 18 år og kan brukes i Norge og utlandet til å betale for varer og tjenester med betalingsterminal merket BankAxept eller Visa.

Les mer

Nordea Bankkort Ungdom

Nordea Bankkort Ungdom er for deg fra 13-17 år. Kortet har ingen årspris, og det er gratis å bruke. Bankkortet kan også brukes til netthandel om det er godkjent av foresatte.

Les mer

Nordea Bankkort Barn

Nordea Bankkort Barn er for barn opptil 13 år. Bankkortet fungerer på samme måte som andre bankkort, men med lavere beløpsgrenser og kan ikke brukes til netthandel.

Les mer