Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Kredittkort og bankkort

Finn kredittkortet og bankkortet som passer for deg. Våre kredittkort (Mastercard) inkluderer både forsikring og rabatter.

Kredittkort bestiller du i Nettbanken og bankkort kan du bestille via chat eller telefon.

Rabatter med ditt Mastercard fra Nordea

  • Leiebil hos Avis Bilutleie
  • Flight Park - parkering på Gardermoen og Stavanger Lufthavn Sola
  • EngøDøgn på Engø Gård
  • Interhome - feriehus og leiligheter
  • Priceless Cities - eksklusive opplevelser på reisen
  • Best Western Hotels & Resorts

Les mer om de faste rabattene

Ta alltid med deg to kort på reisen

- så har du en reserveløsning hvis uhellet skulle være ute.

Ta alltid med deg to kort når du reiser på ferie. Det er en ekstra sikkerhet å ha to kort dersom du mister eller blir frastjålet det ene kortet.

Ett av kortene bør være et kredittkort for da har du en sikker pengereserve, i tillegg til gode forsikringer. 

I sommersesongen er det stor etterspørsel etter kredittkort, og det er vi veldig glade for. Men dette kan medføre lenger behandlingstid en normalt. Derfor anbefaler vi at du er ute i god tid når du skal bestille kredittkort til ferien.

Kredittkort med Mastercard

Nordea Gold og Nordea Premium

Med våre kredittkort får du reiseforsikring som inkluderer kjøpsforsikring, avbestillingsforsikring og netthandelsforsikring på kjøpet. Du har full oversikt over bruken i Mobilbank-appen og i Nordea Wallet. Våre kredittkort kan brukes både i Apple Pay og Vipps.

Les om kredittkort med Mastercard

Whitecard

Utvalgte whitecard-partnere tilbyr finansiering av dine kjøp med whitecard - og du får prissikring. Du kan få penger tilbake om varen selges rimeligere senere. Når du skal betale velger du delbetaling eller betalingsutsettelse. Les mer om whitecards prissikring og fordeler.

Les om whitecard

Kredittkortet Nordea Privat Mastercard

Dette kortet avvikles og kan ikke bestilles etter 15. mars 2018.

Har du et Privat Mastercard i dag, vil det fungere som normalt inntil det erstattes automatisk med et Nordea Gold kredittkort ved utløpsdato.

Nordea Bankkort

Nordea Bankkort er for alle over 18 år og kan brukes i Norge og utlandet til å betale for varer og tjenester med betalingsterminal merket BankAxept eller Visa.

Les om Nordea Bankkort

Nordea Bankkort Ungdom

Nordea Bankkort Ungdom er for deg fra 13-17 år. Kortet har ingen årspris, og det er gratis å bruke. Bankkortet kan også brukes til netthandel om det er godkjent av foresatte.

Les om Nordea Bankkort Ungdom

Nordea Bankkort Barn

Nordea Bankkort Barn er for barn opptil 13 år. Bankkortet fungerer på samme måte som andre bankkort, men med lavere beløpsgrenser og kan ikke brukes til netthandel.

Les om Nordea Bankkort Barn