Tips til deg med flere smålån og kredittkortgjeld

Visste du at forbrukslån kan være en lur løsning i mange tilfeller? Noen ganger dukker det opp ting som gjør at man trenger å låne penger. Men har du flere dyre smålån kan det fort bli dyrt. Å samle lånene dine kan derfor være en god idé, og du kan få lavere lånekostnader og bedre oversikt.

Fordeler med refinansiering

  • Lavere lånekostnader
  • Bedre oversikt over økonomien din
  • Kun én faktura
  • Du kan samle lån opptil 500 000 kroner

Du kan spare penger med et forbrukslån

Gjennomsnittsrenten på forbrukslån er betydelig lavere enn på kredittkort. Vi tilbyr forbrukslån fra 6,99 % og vår gjennomsnittsrente er 10,9 %. Har du utestående gjeld på flere kredittkort anbefaler vi derfor at du samler kredittkortgjelden i et forbrukslån. 

Vi hjelper deg med å flytte over smålånene dine til oss. Alt du trenger å gjøre er å sende en uforpliktende søknad, slik at vi får gitt deg et godt tilbud på refinansiering.

Young woman sitting on washing machine small overlay

Vi tilbyr forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner

Om du trenger penger til en uforutsett utgift, så kan vi hjelpe deg med det. Noen ganger opplever man at kanskje bilen streiker eller at vaskemaskinen må skiftes ut. Da kan forbrukslån være et alternativ. Det er opp til deg om du ønsker å bruke pengene på oppussing, nedbetaling av dyr gjeld eller noe helt annet.

Par som tar en pause på sin tur i fjellet

Å søke om forbrukslån er uforpliktende – så la oss gi deg et godt tilbud

Renten vi tilbyr er individuell og baseres på en kredittvurdering. Det betyr at du må søke for å se hvilken rente vi kan gi deg. Vi har konkurransedyktige priser, så å sende en søknad kan fort være penger spart om du har andre smålån du vil flytte over til oss.

Bruk vår kalkulator for å få oversikt

Vi har en forbrukslånkalkulator som hjelper deg med å beregne lånet ditt. Her kan du estimere månedspris på lånet basert på lånebeløp og løpetid. 

Låneeksempel: 160 000 kr o/5 år, nom. rente 10,9 % / eff. rente 12,42 %, etableringsgebyr 950 kr, kostnad 53 986, totalt 213 986. Nominell rente fra 6,99 % til 21,40 %. 

Les mer om forbrukslån og prøv vår forbrukslånkalkulator.