Her kan du gjøre bærekraftige valg

Forskjellen vi kan gjøre ved å velge miljøvennlige løsninger er store. Derfor ønsker vi i Nordea å støtte nettopp deg som velger grønt – både i små og store sammenhenger. På denne siden finner du informasjon om alle våre produkter med fokus på bærekraft, og hvordan vi jobber med bærekraft.

Symbolet som guider deg til bærekraftige valg Åpnes i nytt vindu

For å gjøre det enklere for deg å finne produktene som har ekstra fokus på bærekraft, har vi utviklet et symbol. Hvis du ser dette, vet du at det symboliserer et bærekraftig valg. Bra for deg og for fremtiden.

Les mer om symbolet for bærekraftig valg her Åpnes i nytt vindu

Hvordan vi jobber med bærekraft Åpnes i nytt vindu

Vårt engasjement for bærekraft sikter mot en bedre og mer bærekraftig verden samtidig som vi skaper verdi for kundene og samfunnet. Vi er med på å forme policyer og samarbeider med flere banker for å skape positive endringer.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft Åpnes i nytt vindu

Spør oss om bærekraft

Hvis du har spørsmål om sparing med fokus på bærekraft eller grønne boliglån, kan en av våre rådgivere hjelpe deg.

Avtal møte med rådgiver

Spar i fond med fokus på bærekraft

Når du investerer pengene dine i fond med fokus på bærekraft, gir du dem sjansen til å vokse i selskaper som tar hensyn til miljø og menneskerettigheter. Gjør et aktivt valg med sparepengene dine i dag.

Spar til pensjon i fond med fokus på bærekraft

Gjør et aktivt valg for at pensjonen din kan vokse på en ansvarsfull måte hvor det tas ekstra hensyn til miljø og sosiale aspekter.

Grønt boliglån - for deg som bor klimasmart

Bor du i eller planlegger du å kjøpe en energieffektiv bolig, kan du få en av markedets laveste boliglånsrenter hos oss. Grønt boliglån er altså fordelaktig for din personlige økonomi, samtidig som ditt valg av bolig er bra for miljøet.

Grønne bedriftslån

Hvis du har en virksomhet og planlegger, eller tidligere har utført, klimavennlige investeringer, kan du finansiere dette gjennom Nordeas grønne bedriftslån. 

Få oversikt over klimaavtrykket ditt

I appen Nordea-Wallet får du enkelt oversikt over hvordan det daglige forbruket ditt påvirker miljøet. Prøv CO2-tracker i appen for å vite hvilke innkjøp som påvirker mest.

Du kan gjøre en forskjell gjennom sparingen din

Ved å spare i fond med fokus på bærekraftig gir du pengene dine sjansen til å vokse, samtidig som du støtter selskaper som tar hensyn til mennesker og miljø. Klikk på fanen "Bærekraft" i Fondslisten for å finne et stort utvalg av fond.

Stars-fondene - fremtidens stjerner

Vårt Stars-univers består av ti ulike fond som investerer i ulike markeder.

Les mer om Stars-fondene

Nordea Innovation Stars

Et aktivt forvaltet fond som investerer i voksende og innovative selskaper innenfor helse, forbruk, bærekraft og teknologi.

Les mer om Nordea Innovation Stars

Nordea Likestillingsfond

Nordea Likestillingsfond er et aksjefond for deg som tror på mangfold og likestilling. Fondet investerer i selskaper som arbeider aktivt med likestilling og mangfold i eget selskap.

Les mer om Nordea Likestillingsfond

Kom i gang med fondssparing

Det skal være enkelt å spare i fond. Vår digitale rådgiver Nora hjelper deg med å sette opp fondssparing på noen få minutter.

Les mer og start sparing i Nora 

Informasjon om vårt arbeid med bærekraft - SFDR

Hos oss er bærekraft viktig, noe som gjenspeiler alt vi gjør.  

Les om hvordan vi jobber

Se også videoen som beskriver SFDR.