Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Bærekraftige valg

Forskjellen vi kan gjøre ved å velge miljøvennlige løsninger er enorme. Derfor ønsker vi i Nordea å støtte nettopp deg som velger grønt – både i små og store sammenhenger. På denne siden finner du informasjon om alle våre ledende bærekraftige produkter. Les hvordan du kan sjekke klimaavtrykket ditt i hverdagen. Kanskje ønsker du å investere pengene dine i bærekraftige fond. Visste du at du får vår laveste rente når du velger energieffektiv bolig? Målet vårt er å hjelpe deg med å drive positive endringer.

Spar bærekraftig

Er du opptatt av å støtte selskaper som har fokus på bærekraftige løsninger? Vi tilbyr et stort utvalg av bærekraftige fond slik at du kan investere pengene dine med god samvittighet. Og husk at bærekraftig sparing gir like gode muligheter for avkastning som annen sparing.

Les mer om bærekraftige fond

Vår laveste rente for deg som velger grønn bolig

Bor du i eller planlegger du å kjøpe en energieffektiv bolig, kan du få en av markedets laveste boliglånsrenter hos oss. Grønt boliglån er altså fordelaktig for din personlige økonomi, samtidig som ditt valg av bolig er bra for miljøet.

Les mer om Grønt boliglån

Få oversikt over klimaavtrykket ditt

Vår CO2-tracker i appen Nordea-Wallet gir deg en pekepinn på hvordan det daglige forbruket ditt påvirker miljøet. Vi beregner klimaavtrykket ditt basert på all kortbruk inndelt i ulike kategorier som bil/transport, ferie/reise, restaurantbesøk, handling og dagligvarer.  

Følg med og bruk informasjonen til å aktivt redusere CO2-avtrykket ditt eller kompensere for det.

Les mer om CO2-tracker

Hvordan Nordea jobber med bærekraft?

Som Nordens ledende bank har vi et ansvar for å bidra til de forandringene som trengs for å sikre en bærekraftig fremtid. Vi har innarbeidet bærekraft i virksomheten vår på tvers av banken og ble kåret til en av de 100 mest bærekraftige virksomhetene i verdenÅpnes i nytt vindu

Vi har også vært med å utvikle FNs prinsipper for ansvarlige investeringer som igjen bidrar til et grønnere samfunn. Vi tilbyr et utvalg av bærekraftige tjenester og produkter, slik at det blir enklere for deg å ta miljøvennlige valg i hverdagen din. HerÅpnes i nytt vindu kan du lese mer om hvordan vi i Nordea jobber med bærekraft.