Hvordan vi jobber med bærekraft


Vårt engasjement for bærekraft sikter mot en bedre og mer bærekraftig verden samtidig som vi skaper verdi for kundene og samfunnet. Vi er med på å forme policyer og samarbeider med flere banker for å skape positive endringer.

Spør oss om bærekraft


Hvis du har spørsmål om sparing med fokus på bærekraft eller grønne boliglån, kan en av våre rådgivere hjelpe deg.

Spar i fond med fokus på bærekraft

Når du investerer pengene dine i fond med fokus på bærekraft, gir du dem sjansen til å vokse i selskaper som tar hensyn til miljø og menneskerettigheter. Gjør et aktivt valg med sparepengene dine i dag.

Spar til pensjon i fond med fokus på bærekraft

Gjør et aktivt valg for at pensjonen din kan vokse på en ansvarsfull måte hvor det tas ekstra hensyn til miljø og sosiale aspekter.

Grønt boliglån - for deg som bor klimasmart

Bor du i eller planlegger du å kjøpe en energieffektiv bolig, kan du få en av markedets laveste boliglånsrenter hos oss. Grønt boliglån er altså fordelaktig for din personlige økonomi, samtidig som ditt valg av bolig er bra for miljøet.

Grønne bedriftslån

Hvis du har en virksomhet og planlegger, eller tidligere har utført, klimavennlige investeringer, kan du finansiere dette gjennom Nordeas grønne bedriftslån. 

Få oversikt over klimaavtrykket ditt

I appen Nordea-Wallet får du enkelt oversikt over hvordan det daglige forbruket ditt påvirker miljøet. Prøv CO2-tracker i appen for å vite hvilke innkjøp som påvirker mest.

Kom i gang med fondssparing

Det skal være enkelt å spare i fond. Vår digitale rådgiver Nora hjelper deg med å sette opp fondssparing med fokus på bærekraft på noen få minutter.

Les mer og start sparing i Nora 

Informasjon om vårt arbeid med bærekraft - SFDR

Hos oss er bærekraft viktig, noe som gjenspeiler alt vi gjør.  

Les om hvordan vi jobber

Se også videoen som beskriver SFDR.