Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Avtal møte med en rådgiver

Ønsker du et møte kan du fylle ut skjemaet på denne siden. Vi vil kontakte deg for å finne et passende tidspunkt.

Visste du at ...

Nordea kan ha møte med deg på jobben eller hjemme i stuen din? Ved å avtale videomøte vil du kunne se rådgiver og rådgivers skjerm.

Praktiske spørsmål rådgiver kan hjelpe deg med:

Snakk med en rådgiver - vi hjelper deg med det meste, enten du vil bli kunde, åpne konto eller få råd om viktige økonomiske beslutninger.

Autoriserte rådgivere

Rådgivning er viktig for oss, derfor er våre sparerådgivere autoriserte gjennom Autorisasjonsordningen for Finansielle Rådgivere.

Skal du søke om boliglån kan du gå direkte til søknad om finansieringsbevisÅpnes i nytt vindu eller boliglånÅpnes i nytt vindu. Har du generelle spørsmål om boliglån, kan du ringe oss på 232 06001 eller kontakte oss via chat og få svar direkte.

Helhetlig rådgivning

Helhetlig rådgivning

I et rådgivningsmøte får du full gjennomgang av din økonomi. Trinn for trinn ser vi på økonomien din innenfor områdene daglig bank, lån, forsikring, sparing og pensjon. 

På den måten får vi et best mulig grunnlag til å kunne gi deg en rådgivning du vil ha nytte av, i forhold til dine krav, behov og ønsker.

Lån tilpasset din økonomi
Nå dine sparemål med egen spareplan
Private Banking
Kundeservice

Nordeas policy for personvern

Nordea er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles for å levere de produkter og tjenester som er avtalt mellom partene, samt for andre formål slik som for å oppfylle rettslige forpliktelser. For detaljert informasjon om behandling av personopplysninger, se Nordeas personvernpolicy eller kontakt oss.

Snakke med en rådgiver?

Husk at du kan avtale et videomøte med rådgiver.

Avtal møte på chat