Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Avtal møte med en rådgiver

Enkle spørsmål får du raskt svar på via chat med Kundeservice Privat. Ønsker du et møte, kan du avtale tidspunkt via chat. Husk at et videomøte kan være et godt alternativ til et møte på kontor.

Har du generelle spørsmål om dagligbanktjenester, kan du ringe oss på 232 06001 eller kontakte oss via chat og få svar direkte. Se også hjelp for personkunder

Avtal et videomøte

Vil du snakke med en rådgiver kan et videomøte være et godt alternativ. Da kan du ha møte med rådgiveren via din egen datamaskin uten å måtte besøke rådgiveren på kontoret.

Praktiske spørsmål rådgiver kan hjelpe deg med:

  • Skal du kjøpe bolig, hytte, båt, eller pusse opp?
  • Trenger du ny bil? Les mer og søk om billån 
  • Søker du etter gunstigere låneforhold?
  • Ønsker du å spare mer enn du gjør i dag?
  • Har du penger du ønsker å plassere best mulig eller sette av til pensjon?
  • Har du behov for å skape trygghet for deg og dine?
  • Ønsker du bedre styring på din økonomi?

Snakk med en rådgiver - vi hjelper deg med det meste, enten du vil bli kunde, åpne konto eller få råd om viktige økonomiske beslutninger.

Autoriserte rådgivere

Rådgivning er viktig for oss, derfor er våre sparerådgivere autoriserte gjennom Autorisasjonsordningen for Finansielle Rådgivere.

Jeg ønsker råd om

Skal du søke om boliglån kan du gå direkte til søknad om finansieringsbevisÅpnes i nytt vindu eller boliglånÅpnes i nytt vindu. Har du generelle spørsmål om boliglån, kan du ringe oss på 232 06001 eller kontakte oss via chat og få svar direkte.

*Jeg ønsker et

Helhetlig rådgivning

Helhetlig rådgivning

I et rådgivningsmøte får du full gjennomgang av din økonomi. Trinn for trinn ser vi på økonomien din innenfor områdene daglig bank, lån, forsikring, sparing og pensjon. 

På den måten får vi et best mulig grunnlag til å kunne gi deg en rådgivning du vil ha nytte av, i forhold til dine krav, behov og ønsker.

Lån tilpasset din økonomi
Nå dine sparemål med egen spareplan
Private Banking
Kundeservice

Snakke med en rådgiver?

Husk at du kan avtale et videomøte med rådgiver.

Avtal møte på chat