Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Spare i fond

Sparing i fond er en av våre vanligste spareformer og egner seg godt for deg som vil spare langsiktig, for eksempel til barn/barnebarn, fremtidige reiser, pensjon eller oppbygging av formue. Sparer du i fond jevnlig over tid, får du gode muligheter til å se pengene dine vokse. Har du ikke spart i fond hos oss tidligere, trenger du tilgang. Bestill tilgang her og nå, så er du klar til å starte sparingen når det passer deg.

Fordeler med å spare i fond

  • Du får mulighet til god avkastning over tid
  • Du velger hvor mye risiko du vil ta
  • Du kan velge blant et stort utvalg av fond - alt fra lettvinte fondspakker til våre mest bærekraftige fond
  • Du kan starte med en gang, spareroboten Nora hjelper deg i gang
  • Med en spareavtale går sparingen av seg selv og svingninger i markedet jevnes ut over tid
  • Du kan velge mellom spareavtaler fra 100 kroner i måneden og/eller engangsinnskudd fra 100 kroner og oppover

Alle våre fond

Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg av aksjefond, kombinasjonsfond og rentefond - alt fra enkle fondspakker med ulike risikoprofiler, til våre mest bærekraftige fond. Utover våre egne fond kan du også spare i fond fra forvaltere som Alfred Berg, Carnegie, Didner & Gerge, Lannebo og Skagen.

Les om vårt fondstilbud

Lettvinte fondspakker

Nordea Plan-fond er fond for deg som ønsker at vi følger opp sparingen for deg. Velg mellom syv Nordea Plan-fond med ulike risikoprofiler. Dette er enkle og lettvinte fondspakker som gir deg tilgang til mange fond over hele verden gjennom ett enkelt fond.

Les om Nordea Plan-fond

Bærekraftige fond

Tenk om vi kunne skape en forandring mot en bærekraftig fremtid for oss og kommende generasjoner. Gjennom sparing i fond kan du gjøre en forskjell og bidra til at sparepengene dine blir brukt til bærekraftig utvikling. Det finnes flere fond du kan velge mellom.

Les mer om våre bærekraftige fond

Jeg er klar til å spare. Spar i fond her:

Spar i fond med spareroboten Nora

Du får et personlig forslag til et Nora-fond og det tar bare noen minutter å sette opp sparingen. Du finner Nora i Nettbanken og i Mobilbanken.

Les om spareroboten Nora

Spar i fond i Nettbanken

Du kan velge fritt blant alle våre fond i Nettbanken. Hvis det er første gang du sparer i fond hos oss, bestill tilgang nedenfor.

Les om sparing i fond i Nettbanken

Spar i fond i Fondskonto

Fondskonto er et fleksibelt forsikringsspareprodukt. Du kan bytte alle typer fond så mye du vil uten at det utløser skatt. Velg blant et stort utvalg av fond.

Les om Fondskonto

Om Nordea Funds

Nordea Funds Ltd er et fondsselskap som bedriver fondsforvaltning og en del av Nordea-konsernet. Les mer om selskapet, selskapets kontaktinformasjon og se siste finansielle rapporter.

Les om Nordea Funds

Fondsmeldinger

Se fondsmeldinger, fusjonsmeldinger og kunngjøringer av vedtektsendringer. Under Fondsmeldinger finner du også informasjon om fond som stenges for salg og annen viktig informasjon.

Les våre fondsmeldinger

Investorbeskyttelse

Som investor er du godt beskyttet av lovverket.

Les mer her

Generelt om risiko ved sparing i fond

Det er viktig å merke seg at historisk avkastning ikke gir garanti for fremtiden. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi, og det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Kostnader er oppgitt i vår Fondsliste

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.noÅpnes i nytt vindu