Bruker du feil kort på netthandel? Det kan bli dyrt

Mange kjenner til fordelene med å betale med kredittkort ved reise, men ikke alle kjenner til hvorfor en bør betale med kredittkort ved netthandel.

Mange rabatter

Det er også ulike rabatter i kredittkortene, for eksempel på leiebil hos Avis Bilutleie og parkering på Gardermoen.

Når du er på reise får du en kjøpsforsikring på alle kjøp over 1.000 kroner som du betaler med kredittkortet.

Du kan mobilbetale med kredittkortet

GettyImages-1181735093

Hvis du legger kredittkortet ditt i Apple Pay eller Google Pay før du er på reise, kan du bruke mobilen din til sikker og kontaktløs betaling – selv med kredittkort.

Stadig flere får øynene opp for hvor praktisk det er å betale med mobilen. Kanskje fordi du kan bruke det overalt og det i de aller fleste tilfeller er helt kontaktløst.

Du legger enkelt til kortene dine for mobilbetaling i mobilbanken, og betaler ved å holde mobilen over betalingsterminalen.

Det kan være lurt  ha med to kort på reise. Hvis du mister den ene kortet så har du et i bakhånd. Men det kan også være en ekstra sikkerhet å aktivere mobilbetaling. Da kan du trygt betale med mobilen, selv om du er uheldig og mister kortene.

Kredittkort er veldig bra for feriekjøp

Svært mange bruker romjulen og januar til å bestille neste års ferie. Da anbefaler vi å betale med kredittkort. Inkludert i kredittkortet tilbyr vi reiseforsikring som gjelder i hele verden, både innenlands- og utenlandsreiser. Men husk, minst halvparten av den totale transportkostnaden må være betalt med Nordea kredittkort. 

Rentefritt inntil 45 dager

Mens et bankkort trekker beløpet direkte fra bankkontoen, gir kredittkortet en ramme på for eksempel 20.000 kroner som kan brukes rentefritt inntil 45 dager. Dersom du betaler i tide og unngår høye renter, gir kredittkortet deg økonomisk frihet og bedre rettigheter. 

Når du får den samlede regningen, kan du enkelt kontrollere at alle beløpene er riktige før du betaler. Med kredittkort i Nordea har du også full oversikt over transaksjoner i mobilbanken og nettbanken. 

Er du kunde i Nordea så kan du enkelt søke om ditt kredittkort i Nettbanken. Åpnes i nytt vindu

Par som sitter hjemme med laptop.

Mange nye muligheter

Du kan enkelt betale med mobilen i alle butikker og på nett. Kredittkortene til Nordea kan brukes digitalt via Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.

Hvor mye kan du bruke?

Hvor mye du kan bruke på ditt kredittkort avhenger av din kredittgrense. Kredittgrensen i Nordea fastsettes etter en individuell vurdering av din økonomi, slik at du trygt kan bruke kredittkortet til det du måtte ønske. Våre rådgivere i Nordea er også klare til å hjelpe deg dersom du har spørsmål til bruk av kortet.

Betal tilbake så fort du kan

Det påløper ingen renter så lenge du betaler hele det fakturerte beløpet innen 45 dager. 

Priseksempel ved betaling utover de rentefrie dagene med  Nordea Gold: Eff. rente 23,99 % p.a. kr 15 000,00 o/12 mnd. Total pris: kr 16 820,00.

Nordea kredittkort

Alle kunder kan søke om kredittkortet Nordea Gold. Er du Premium-kunde vil du ved innvilgelse av søknaden få kredittkortet Nordea Premium.

Søk om kredittkort i Nettbanken Åpnes i nytt vindu