Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Sparing i fond

Fondssparing handler om å få gode avkastningsmuligheter på sparepengene over tid. Du kan velge mellom et stort utvalg av fond basert på hvor mye risiko du er villig til å ta. Sparing i fond passer alle og du kan opprette spareavtale og/eller sette inn engangsinnskudd.

Fondssparing

Fondssparing passer alle som sparer langsiktig. Du får gode muligheter for avkastning over tid. Kjøp og salg av fond gjør du i Nettbanken.

Les om fondssparing

Spareavtale i fond

Jevnlig sparing i fond gir mulighet for god avkastning over tid og går av seg selv. Du bestemmer selv hvor mye og hvor ofte du vil spare. Du kan opprette spareavtale i Nettbanken.

Les om spareavtale

Fondshandel på nett

Når du skal kjøpe og selge fond benytter du nettbanktjenesten Fondshandel på nett.

Les om Fondshandel på nett

Vårt fondstilbud

Du kan velge mellom et stort utvalg av fond basert på ditt sparemål, din risikoprofil og hvor aktiv du ønsker å være.

Enten du ønsker å følge aktivt med på fondssparingen din selv, eller om du ønsker å overlate oppfølgingen av sparingen til oss, har vi fond som passer deg.

Vårt fondstilbud

Du kan velge mellom et stort utvalg av norske og utenlandske Nordea-fond, samt fond fra andre kjente og populære fondsforvaltere.

Les om vårt fondstilbud

Nordea Plan-fond

Vi har gjort sparingen enkel for deg og satt sammen syv Nordea Plan-fond med ulike risikoprofiler. Utfra hvor mye risiko du er villig til å ta, velger du det fondet som passer deg best.

Les om Nordea Plan-fond

Nordea Stars-fond

Stars-fondene gir deg mulighet til å spare i fond med ekstra fokus på bærekraft. Du kan velge mellom fire ulike Stars-fond.

Les om Stars-fond

Fondskonto

Fondskonto er et fleksibelt forsikringsspareprodukt. Du kan bytte alle typer fond så mye du vil uten at det utløser skatt. Velg blant et stort utvalg av fond.

Les om Fondskonto

Nordea Klima & Miljø

Dette er et aksjefond for deg som er opptatt av  investerer i globale selskaper som direkte eller indirekte jobber aktivt for et bedre klima og miljø.

Les om Aksjefondet Nordea Klima & Miljø

Nordea Global Gender Diversity Fund

Fondet investerer i selskaper som påvirker likestilling positivt - ikke bare fordi det er bra for selskapet og bunnlinjen, men også fordi det er bra for samfunnet. 

Les om Nordea Global Gender Diversity Fund

Opptatt av å spare bærekraftig?

Hos oss har du muligheten til å investere i fond som er bærekraftige.

Om Nordea Funds

Nordea Funds Ltd er et fondsselskap som bedriver fondsforvaltning og en del av Nordea-konsernet. Les mer om selskapet, selskapets kontaktinformasjon og se siste finansielle rapporter.

Les om Nordea Funds

Fondsmeldinger

Se fondsmeldinger, fusjonsmeldinger og kunngjøringer av vedtektsendringer. Under Fondsmeldinger finner du også informasjon om fond som stenges for salg og annen viktig informasjon.

Les våre fondsmeldinger

Investorbeskyttelse

Som spare- og investeringskunde er du godt beskyttet av lovverket gjennom MiFID. MiFID stiller strenge krav til hvordan rådgivningen og informasjonen utføres.

Les om investorbeskyttelse