Hundeforsikring - en fleksibel forsikring

Hundeforsikringen er fleksibel slik at du kan velge innhold etter det som passer deg og hunden din best. En aktiv jakthund kan være mer utsatt for skader og ulykker enn andre hunder, mens mindre hunderaser kan for eksempel være mer utsatt for tannproblematikk. Velg derfor dekning etter type hund og dine behov slik at du er sikret for uforutsette utgifter. Du kan velge mellom disse dekningene: 

Behandling 

Behandlingsforsikring dekker veterinærutgifter dersom hunden utsettes for skade som skyldes ulykke eller sykdom. Dette gjelder også utgifter som går til medisiner og materiell, og dekkes så lenge hunden er i live. Du kan selv velge forsikringssummen.

Liv - tap av hund

  • Utbetaling av engangssum hvis hunden din dør eller må avlives av dyrevernhensyn som følge av ulykke eller sykdom
  • Utbetaling av engangssum hvis hunden din forsvinner eller blir stjålet 
  • Mulighet for å legge til dekningen "Tap av bruksverdi", som gir deg en engangsutbetaling ved tap av bruksverdi som følge av sykdom eller ulykke

Valpekull

  • Dekker veterinærutgifter fra valpene er fem uker gamle og frem til de blir levert til ny eier, senest den dagen de er tolv uker gamle

Hundeforsikring

Forsikringen tilbys i samarbeid med Gjensidige.

Sjekk pris og kjøp hundeforsikring Åpnes i nytt vindu

Forenklet fremstilling av forsikringen

Det er viktig å merke seg at innholdet på denne siden er en forenklet beskrivelse av forsikringsproduktet. For detaljert informasjon, se gjensidige.no.