Lån til hus, leilighet og hytte

Mann med hund på boligjakt 

Få svar på

- Hvor mye du kan låne til bolig 
- Hva lånet vil koste deg
- Hvordan du søker om lån
Sjekk vår boligguide og få svar
Åpnes i nytt vindu
I Fokus Alle produkter Flytte boliglånet til Nordea? Rådgivning I Fokus
Søk om lån til bolig hos Nordea 

Lån til boligkjøp

Har du

spørsmål?

Ring oss på

232 06001

Du kan velge mellom ulike renteformer og nedbetalingsmåter på ditt banklån. Blant tilbudene er lån med flytende- og fast rente, og Boliglån UNG. Vi hjelper deg med å skreddersy boliglånet ditt når du ønsker å låne penger hos oss.

Alle produkter

Boligkreditt

Penger ved behov

Innenfor avtalt kredittramme har du penger til disposisjon uten å gå veien om søknad om utvidelse. Du bestemmer selv når du skal benytte lånet, hva du skal benytte det til og når det skal tilbakebetales.

Boliglån med fast rente

Forutsigbare lånekostnader

Lånekostnadene forandrer seg ikke i bindingsperioden. Dette gir forutsigbarhet, i og med at du hele tiden kjenner de totale lånekostnadene.

Boliglån med flytende rente

Renten kan gå opp og ned

Flytende rente gir deg full fleksibilitet på banklånet ditt. Du kan når som helst nedbetale hele eller deler av lånet. Nordea har konkurranse-dyktige priser på boliglån.

Boliglån UNG

Lånetilbud til deg mellom 18 og 34 år

Boliglån UNG er vårt beste lånetilbud til unge. Du beholder den gode renten selv etter at du har fylt 34 år. Etableringsgebyret slipper du hvis du har BSU-konto hos oss.

Byggekreditt

Kredittramme til oppføring av hus

Byggekreditten er midlertidig og gjelder kun i byggeperioden. Når huset er ferdig, erstattes byggekreditten med et vanlig lån med pant i boligen

Finansieringsbevis

Vær forberedt til visning!

Med et Finansieringsbevis vet du hvilke rammer du har å forholde deg til når du går på visninger. Det koster ingenting og er gyldig i tre måneder.

Mellomfinansiering

Ønsker å kjøpe ny bolig, men har ikke fri egenkapital?

Mellomfinansiering er aktuelt ved boligkjøp dersom du har solgt, men ikke mottatt oppgjøret eller at du ikke har solgt nåværende bolig ennå. Mellomfinansiering hjelper deg å finansiere neste boligkjøp.

Flytte boliglånet til Nordea?

Boliglån tilpasset din økonomi

Nordea tilbyr finansieringsløsninger tilpasset ditt behov. Hos oss kan du låne penger til ulike formål House hunting couple 218x158 (full)som bolig, leilighet, hytte, oppussing, bil, båt, forbruk m.m. Vi hjelper deg med banklån, enten det dreier seg om refinansiering, mellomfinansering, kjøp av første bolig eller ny bolig.

Signerer du lånedokumentene digitalt med BankID vil behandlingen gå raskere.

Hos oss kan du velge mellom forskjellige typer lån slik at det passer din økonomi og livsstil – i Nordea gjør vi det mulig. Hør med en rådgiver om hvilke privatlån vi kan tilby akkurat deg - vi har konkurransedyktige priser på boliglån.   

Rådgivning

Boliglån og kjøp av ny bolig

For de fleste er kjøp av bolig livets viktigste investering, så hvis du føler usikkerhet i forbindelse med boligkjøp er det ikke det minste rart. Kjøp av bolig vil binde din økonomiske handlefrihet i mange år, derfor er det viktig at du tenker igjennom hva du egentlig ønsker, hva du trenger og hva du har råd til. 

Få hjelp til boligkjøpet 

Våre rådgivere kan hjelpe deg 24/7 med praktiske spørsmål vedrørende boliglån og din økonomi. Du kan avtale møte via telefon eller chat;

Råd om boligfinansiering

Woman looking out of window  

Alt du trenger å vite når du skal kjøpe bolig

Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe bolig. Få svar på dine spørsmål her.

Man standing by blue barn door  

Refinansiering av boliglån

Det er mulig å spare penger ved å refinansiere lån.