Kontakt meg om NITO-fordelene Kundeservice Privat

Sparing og pensjon

Pensjon er den lønnen du skal leve av når du slutter å jobbe. Våre autoriserte rådgivere gir deg gode råd og hjelper deg med å ha den totale oversikten – eller gjør det selv med våre online-verktøy.

Personlig sparerådgivning

Rådgivningsmøte med et ungt par
  • Våre autoriserte rådgivere viser deg hvordan du får det beste ut av din økonomi og hjelper deg med å nå dine sparemål.
  • Du får tilgang til et utvidet investeringsunivers, analyser og strategiske markedsrapporter.

Jeg vil bli kontaktet 

Investere på egenhånd

Ungt par som foran en laptop
  • Med digitale løsninger kan du  gjøre investeringer direkte fra din mobil.
  • Få anbefaling på langsiktig sparing med vår sparerobot Nora.
  • Få oversikt over aksjemarkedene og egne investeringer i Nordea Investor.

Start fondssparing med Nora 

Nordeas eksperter

Megler med headset
  • Vi er Nordens største kapitalforvalter.
  • Hos oss får du tilgang til unik ekspertise.
  • Vi kombinerer lokalkunnskap med vår globale styrke, og du får et av de mest solide og diversifiserte produktutvalgene i Norden.

Opptatt av å spare bærekraftig?

Ønsker du å gjøre en forskjell med dine investeringer, kan du gjøre dette gjennom å investere på en bærekraftig og ansvarlig måte. 

Som en av de største bankene i Europa har vi betydelig erfaring med bærekraftige investeringer. Vi kan tilby forskjellige alternativer, blant annet Nordea Stars-fondene som har ekstra fokus på bærekraft. De investerer i selskaper som er økonomisk sterke og utmerker seg innenfor menneskerettigheter, arbeidsvilkår og miljø. Vi tror at selskaper som har en bærekraftig visjon og opptrer ansvarlig vil gi gode avkastningsmuligheter fremover. 

Les om bærekraftige fond og start sparing

Spare til pensjon?

Selv om du lever et aktivt liv i dag, betyr ikke det at du vil være noe mindre aktiv den dagen du slutter å jobbe. Derfor kan det være smart å begynne å forberede seg på fremtiden og ta grep i dag. 

Vi vet at for mange vil avstanden mellom dagens lønn og forventet pensjon bli stor. For mange vil det derfor være lurt å starte egen sparing til pensjon. Jo tidligere du starter pensjonssparingen, jo tidligere kan pensjonspengene begynne å vokse. Du kan spare i frie fond, IPS eller Pensjonskonto - det viktigste er å starte sparingen. 


Start sparing til pensjonÅpnes i nytt vindu

Vil du vite mer?

Ønsker du å bli kontaktet av en kunderådgiver for å høre hva vi kan tilby deg som NITO-medlem? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg.

Kontakt meg om NITO-fordelene