Refinansiering av boliglån

Avhengig av hvilken type banklån du har og hvilket nytt lån du velger, kan det i mange tilfeller være en god ide å refinansiere eller justere eksisterende lån.

Du ønsker kanskje å spare mer hver måned ved at du får en lavere rente. Kanskje trenger du å låne penger til ombygging eller oppussing av hjemmet ditt. Eller kanskje du ønsker å bruke ledig sikkerhet i boligen til å finansiere et bilkjøp.

Skal du låne penger med sikkerhet i din egen bolig f.eks for å flytte lånet ditt til Nordea, kan du signere lånedokumentene med BankID. Det er enkelt. Du sparer du tid og kan signere når og hvor du vil.

Vi anbefaler Refinansiering av lån Vi anbefaler

Før du refinansierer

Refinansiere eller justere eksisterende lån kan i mange tilfeller være en god ide, men når bør duRefinansiering - fuglekasse 218x158 refinansiere? Det første du må starte med er å skaffe deg oversikt over hvor mye gjeld du har og hvor stort beløp du ønsker å refinansiere. Selv om vi beregner hva du kan låne, må du forvisse deg om at betjening av et nytt lån kan kombineres med den livsstandard du ønsker før du ber om å låne penger.

Vi hjelper deg

Det er mange ting du bør vurdere før du refinansierer. Uansett årsak, er vi her for å hjelpe deg slik at planleggingen og prosessen blir så enkel som mulig. Ta kontakt med oss, så finner vi ut om refinansiering vil være til det beste for deg i din situasjon.

Du kan avtale et møte her eller ringe oss på 232 06001 hele døgnet alle dager

Refinansiering av lån

Refinansiering av lån

Når du refinansierer et banklån tar du opp et nytt lån for å betale ned det lånet du allerede har. Har du planer om å pusse opp eller bygge på boligen kan en refinansiering gjøre det mulig.

Grunner til å refinansiere boliglån:

  • Ønske om å pusse opp eller bygge på boligen din
  • Ønske om å hjelpe barna inn i boligmarkedet
  • Ønske om å kjøpe ny bil
  • Ønske om å endre fra flytende rente til fast rente lån for å få mer forutsigbare lånekostnader
  • Ønske om å øke lånesaldo og ta ut likviditet til investering

Har vi allerede pant i din eiendom kan du signere boliglån i Nettbanken med BankID. Det er enkelt. Da sparer du tid og kan signere når og hvor du vil. Se vår film om hvordan du signerer lånedokumenter digitalt.

Råd om boligfinansiering

Woman looking out of window  

Alt du trenger å vite når du skal kjøpe bolig

Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe bolig. Få svar på dine spørsmål her.

Man standing by blue barn door  

Refinansiering av boliglån

Det er mulig å spare penger ved å refinansiere lån.