Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat Ris og ros

Slik søker du om avdragsfrihet på boliglånet i Nordea

Avdragsfrihet på boliglån ved redusert inntekt

Er du og/eller din medlåntaker permittert, arbeidsledig eller opplever vesentlig inntektsreduksjon som følge av koronasituasjonen og har vanskeligheter med å betale ned på boliglånet i en periode? Da ønsker vi å hjelpe deg.

Her kan du søke om avdragsfrihet på boliglånet for en kort periode. 

  1. Fyll inn skjemaet og klikk på Send.
  2. Hvis søknaden din blir godkjent vil du motta en SMS der vi ber deg signere tilbud om avdragsutsettelse med BankID. Dersom søknaden er mangelfull eller ikke blir godkjent, vil vi kontakte deg.

Merk: Det er et endringsgebyr på 500 kroner per lån og beløpet blir belastet samme konto som du betaler lånet med.

Ved innsending av dette skjemaet søker du automatisk om avdragsfrihet på alle dine boliglån hos oss. Har du flere boliglån og kun ønsker avdragsfrihet på ett eller noen av lånene, kan du oppgi aktuelle lånenummer under. Lånenummer finner du i mobilbanken under 'Lånedetaljer'.

Lånenummeret er kontonummer på lånet og har 11 siffer som skrives uten punktum eller mellomrom. Dette nummeret finner du i kontooversikten i Mobilbank-appen eller Nettbanken.
Lånenummeret er kontonummer på lånet og har 11 siffer som skrives uten punktum eller mellomrom. Dette nummeret finner du i kontooversikten i Mobilbank-appen eller Nettbanken.

På grunn av stor pågang kan det ta inntil 7 virkedager før du får svar. 

Du kan bli bedt om å dokumentere at du og/eller din medlåntaker er permittert eller arbeidsledig. Vi tar kontakt hvis vi trenger dokumentasjon eller annen informasjon fra deg.

Ønsker du å avslutte den avdragsfrie perioden tidligere enn avtalt kan du ta kontakt med oss.