Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Bli kunde i Nordea med BankID

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Er du over 18 år og har BankID kan du bli kunde på få minutter. Registrer deg og få konto, bankkort og nettbank.

Hvem kan benytte nettløsningen?

Er du over 18 år og har en BankID fra en hvilken som helst annen bank, kan du registrere deg i vår nettløsning.

Du kan benytte både din vanlige BankID eller BankID på mobil men merk at du trenger ditt personlige passord for å signere avtalen med banken. Har du ikke benyttet ditt personlige passord på en stund slik at du har glemt det, kan du bestille nytt hos den som har utstedt din BankID.

For barn og unge under 18 år har vi en egen løsning for å bli kunde på nett.

Dette får du når du registrerer deg:

Du får en grunnpakke bestående av Brukskonto, Nordea Bankkort (Visa) og Nettbank. Det er valgfritt om du vil tilknytte Nordea Bankkort.

De bestilte tjenestene kan tas i bruk så snart eventuell tilleggsdokumentasjon er mottatt og godkjent av oss. Vi forbeholder oss retten til å fjerne tilgang til bestilte tjenester i påvente av denne dokumentasjonen.

Brukskonto

Til Brukskontoen kan du knytte opp ulike betalingstjenester. Du har også mulighet til å få kreditt på kontoen.

Les mer om Brukskonto

Nordea Bankkort

Kortet er knyttet til både det norske betalingsnettverket BankAxept og det internasjonale nettverket Visa, som benyttes i utlandet og på internett.

Les mer om Nordea Bankkort

Nettbank Privat

I nettbanken kan du ordne mange av dine daglige banktjenester når det passer deg, og hvor det passer deg.

Les mer om Nettbank Privat

Om registreringsprosessen

Bruker du Firefox vil du kunne oppleve problemer. Vi anbefaler derfor at du benytter en annen nettleser.

  • Er du student under 34 år registrerer du deg som Student-kunde når du er registert som kunde. Du finner link til skjema på siste side i registreringsprosessen.
  • Vi gjør oppmerksom på at du i løpet av registreringsprosessen vil bli kredittsjekket. Har du sperret deg for kredittopplysninger, kan du ikke benytte denne løsningen.
  • I forbindelse med etableringen av kundeforholdet vil vi stille deg en del spørsmål. Noen av spørsmålene er for å kunne gi deg gode råd og service mens andre spørsmål er vi pålagt ved lov å stille deg. Avhengig av hva du svarer på disse spørsmålene kan det hende at vi må innhente tilleggsinformasjon fra deg.
    Les mer om hvorfor vi stiller spørsmål 

Tips til deg som er ny kunde

Bestill BankID fra Nordea

Når du blir kunde i Nordea via internett bruker du en BankID fra en annen bank. Denne kan også brukes i vår Nettbank Privat, men vi anbefaler at du bestiller BankID fra Nordea. Dette er gratis, og du kan ha flere BankID. Kontakt Kundeservice på chat eller 232 06001 som vil veilede deg i bestillingen.

Bruk banken døgnet rundt

Du kan ordne mange av dine daglige banktjenester når det passer deg, og hvor det passer deg:

  • Laster du ned Mobilbank-appen har du alltid tilgang til dine konti - eksempelvis betale regninger, overføre penger og sjekke saldo. 
  • Kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. De hjelper deg med det meste, enten du vil åpne konto eller avtale møte. De gir informasjon om produkter og tjenester og veiledning om selvbetjening. Du får også hjelp til sperring av kort.

Vi du møte rådgiver uten å gå i banken, så kan du avtale et videomøte.

Behov for andre banktjenester?

Her gir vi deg et rask overblikk over hva annet vi kan hjelpe deg med.

Boliglån
Du kan velge mellom ulike renteformer og nedbetalingsmåter på ditt banklån. Blant tilbudene er lån med flytende- og fast rente, og Boliglån UNG. Vi hjelper deg med å skreddersy boliglånet ditt når du ønsker å låne penger hos oss.

Forsikring
Gode forsikringer er en del av din grunnleggende økonomiske trygghet, det være seg liv og helse eller eiendeler. Vi samarbeider med Tryg noe som betyr at du som Nordea-kunde får bedre betingelser på dine forsikringer.

Pensjonssparing
De fleste av oss må selv bidra med egen pensjonssparing for å oppnå den pensjonen vi forventer oss.  Derfor er det fornuftig å starte IPS pensjonssparing slik at du kan oppnå  økonomisk frihet som pensjonist.

Langsiktig sparing
Sparer du langsiktig bør det skje i fond for at du skal få mest mulig ut av sparepengene dine.
I tillegg bør du alltid ha en bufferkonto til uforutsette utgifter eller til et sparemål i nær fremtid. 

Eiendomsmegling
Skal du selge boligen din bør du ikke legge den ut for salg før du har blitt presentert hvordan salget av din bolig vil fremstå gjennom PrivatMegleren. PrivatMegleren er heleid av Nordea. Dette gjør at vi kan bistå med hele prosessen, blant annet kjøp, salg, lån og økonomisk rådgivning.

Økonomisk rådgivning

Ring Kundeservice 232 06001 eller chat med oss hele døgnet hvis du har spørsmål eller ønsker å avtale møte.