Ny fordel på pensjon for deg som Econa-medlem

Bruk medlemsfordelen din og få lavere kostnader på din egen pensjonskonto i Nordea Liv. Medlemsfordelen gir deg svært gode og konkurransedyktige pensjonsbetingelser. Har du ikke innskuddspensjon hos nåværende arbeidsgiver, men pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold? Da får du også medlemsfordel på pensjonskapitalbevisene du har hos oss. 

I tillegg får du tilgang til pensjonsrådgivning. Våre dyktige pensjonsrådgivere bistår deg med god individuell pensjonsrådgivning, helt gratis!

Medlemsfordelen er tilgjengelig for medlemmer i Econa.  

Så lett benytter du deg av medlemsfordelen!

 1. Logg inn i Nordea Boost
 2. Gi samtykke og bekreft medlemsskapet ditt i Econa
 3. Nordea Liv legger automatisk inn de lave kostnadene på avtalene dine

Flere fordeler for deg som Econa-medlem

 • Konkurransedyktig pris på forvaltning av pensjonen
 • Full oversikt over pensjonsavtalene dine i Nordea Boost
 • Medlemsrabatt på 3 ulike investeringsprofiler: 
  • Nordea Liv Bærekraft Valutasikret - 0,39 % i forvaltningskostnad
  • Nordea Liv Aktiva Bedrift - 0,39 % i forvaltningskostnad
  • Nordea Liv Indeksforvaltning Valutasikret - 0,18 % i forvaltningskostnad
 • Lær mer om de tre investeringsprofilene med medlemsrabatt lenger ned på siden
 • Ingen plattformavgift eller andre skjulte kostnader
 • Tilgang til gratis pensjonsrådgivning 
 • For deg som kun har pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold får du de samme gode betingelser som på egen pensjonskonto

Trenger du pensjonsrådgivning?

Har du spørsmål om pensjonen din? Ønsker du bedre oversikt og forståelse? Våre dyktige pensjonsrådgivere bistår deg med god individuell pensjonsrådgivning, helt gratis. De hjelper deg med å beregne og samle pensjonen, i tillegg til å se på gode løsninger for fremtiden. Avtal ett videomøte ved å legge inn kontaktinformasjon - vi kontakter deg!

Velg mellom våre tre investeringsprofiler

1. Ekstra fokus på Bærekraft (aktivt forvaltet)

Ved å plassere pensjonspengene i selskaper som tar bærekraft på alvor, er du med å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. Gjennom medlemsfordelen i Econa kan du velge Nordea Liv Bærekraft Valutasikret. Selskapene som inngår i denne investeringsprofilen jobber aktivt for å forbedre miljø, menneskerettigheter, arbeidsvilkår og forretningsetikk. Historiske tall viser at avkastningen er vel så god når du sparer bærekraftig, som tradisjonelt.

2. Indeksforvaltning

Nordea Liv Indeksforvaltning  Valutasikret har den rimeligste forvaltningskostnaden. Du betaler mindre ettersom ingen forvalterne forsøker å oppnå ekstra avkastning i aksjemarkedet. Forventet avkastning tilsvarer gjennomsnittet i markedet. Fondene her er underlagt Nordeas minimumskrav til bærekrafts faktorene. Det vil si at enkelte aksjer i referanseindeksen kan utelukkes ved brudd på de bærekraftige prinsippene.

3. Aktiva Bedrift (aktivt forvaltet)

Her jobber forvalterne aktivt for å oppnå en høyest mulig avkastning i markedet gjennom investeringsprofilen Aktiva Bedrift. Målet er å oppnå høyest mulig avkastning over tid ut fra fondets mandat og risikoprofil, og har derfor noe høyere pris enn indeksforvaltning. Aktiva Bedrift følger strenge krav til miljø, sosiale og forretningsmessige forhold.