Pensjon gjennom Econa - en helt ny medlemsfordel!

Bruk medlemsfordelen din og flytt din egen pensjonskonto til Nordea Liv. Avtalen gir deg svært gode og konkurransedyktige pensjonsbetingelser. I tillegg får du tilgang til pensjonsrådgivning. Våre dyktige pensjonsrådgivere bistår deg med god individuell pensjonsrådgivning, helt gratis!

Har du ikke innskuddspensjon hos nåværende arbeidsgiver, men pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold? Flytter du pensjonskapitalbevisene dine til oss, får du de samme gode medlemsfordelene som for egen pensjonskonto.

Medlemsfordelen er tilgjengelig for medlemmer i Econa.  

Så lett benytter du deg av medlemsfordelen!

 1. Logg inn i Nordea Boost
 2. Gjennomfør den digitale rådgivningen i Nordea Boost og godkjenn flytting av pensjonen din
 3. Pensjonen din overføres så snart som mulig, og senest innen 30 dager

Fordeler for deg som Econa-medlem

 • Konkurransedyktig pris på forvaltning av pensjonen
 • Full oversikt over pensjonsavtalene dine i Nordea Boost
 • Medlemsrabatt på 3 ulike investeringsprofiler: 
  • Nordea Liv Bærekraft Valutasikret - 0,39 % i forvaltningskostnad
  • Nordea Liv Aktiva Bedrift - 0,39 % i forvaltningskostnad
  • Nordea Liv Indeksforvaltning Valutasikret - 0,18 % i forvaltningskostnad
  • Lær mer om de tre investeringsprofilene med medlemsrabatt lenger ned på siden
 • Ingen plattformavgift eller andre skjulte kostnader
 • Tilgang til gratis pensjonsrådgivning 
 • For deg som kun har pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold får du de samme gode betingelser som på egen pensjonskonto
 • Allerede flyttet din egen pensjonskonto eller pensjonskapitalbevis til Nordea?  Klikk her!

Trenger du pensjonsrådgivning?

Har du spørsmål om pensjonen din? Ønsker du bedre oversikt og forståelse? Våre dyktige pensjonsrådgivere bistår deg med god individuell pensjonsrådgivning, helt gratis. De hjelper deg med å beregne og samle pensjonen, i tillegg til å se på gode løsninger for fremtiden. Avtal ett videomøte ved å legge inn kontaktinformasjon - vi kontakter deg!

Velg mellom våre tre investeringsprofiler

1. Ekstra fokus på Bærekraft (aktivt forvaltet)

Ved å plassere pensjonspengene i selskaper som tar bærekraft på alvor, er du med å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. Gjennom medlemsfordelen i Econa kan du velge Nordea Liv Bærekraft Valutasikret. Selskapene som inngår i denne investeringsprofilen jobber aktivt for å forbedre miljø, menneskerettigheter, arbeidsvilkår og forretningsetikk. Historiske tall viser at avkastningen er vel så god når du sparer bærekraftig, som tradisjonelt.

2. Indeksforvaltning

Nordea Liv Indeksforvaltning  Valutasikret har den rimeligste forvaltningskostnaden. Du betaler mindre ettersom ingen forvalterne forsøker å oppnå ekstra avkastning i aksjemarkedet. Forventet avkastning tilsvarer gjennomsnittet i markedet. Fondene her er underlagt Nordeas minimumskrav til bærekrafts faktorene. Det vil si at enkelte aksjer i referanseindeksen kan utelukkes ved brudd på de bærekraftige prinsippene.

3. Aktiva Bedrift (aktivt forvaltet)

Her jobber forvalterne aktivt for å oppnå en høyest mulig avkastning i markedet gjennom investeringsprofilen Aktiva Bedrift. Målet er å oppnå høyest mulig avkastning over tid ut fra fondets mandat og risikoprofil, og har derfor noe høyere pris enn indeksforvaltning. Aktiva Bedrift følger strenge krav til miljø, sosiale og forretningsmessige forhold.

Allerede flyttet til Nordea?

Har du allerede samlet egen pensjonskonto eller pensjonskapitalbevis hos oss? 

Nå kan du enkelt få lavere kostnader! Gjennom mobilløsningen Nordea Boost logger du deg inn med Bank-ID, gir samtykket ditt og bekrefter medlemskapet ditt i Econa.

Les mer her!

Det er enkelt å flytte pensjonen din

Bruk medlemsfordelen din! Logg inn i Nordea Boost og flytt pensjonen din til Nordea Liv.

Nordea Boost Åpnes i nytt vindu