Finansieringsbevis

Med et Finansieringsbevis vet du hvilke rammer du har å forholde deg til når du går på visninger. Det koster ingenting, og er gyldig i 6 måneder.

Boliglån

Valget for deg som har bestemt deg for hvilken bolig du skal kjøpe, og vet hva du trenger av finansiering eller mellomfinansiering.

Medlem hos et av våre partnerforbund?

Vi er medlemsbank for NITO, YS, Econa, Unio og NAL. Hos oss får du ekstra gode betingelser på ditt boliglån. Sjekk dine medlemsfordeler.

Ute etter annen type lån til bolig/fritidsbolig?

Nordea tilbyr et stort utvalg av boliglån. Dersom du ønsker å søke om byggelån/byggekreditt, boligkreditt eller lån til kjøp av bolig i bygg under oppføring, kan du lese mer om dette herÅpnes i nytt vindu.

Om PrivatMegleren

PrivatMegleren er Nordeas eiendomsmeglerkjede. Meglerkjeden er landsdekkende, med sterkt fokus på å ha de beste meglerne med lokal kompetanse og de mest moderne digitale verktøyene på markedet. De leter frem det beste med enhver bolig, og presenterer det på beste måte for å fange mest mulig oppmerksomhet hos potensielle kjøpere og nå den budgiveren som kan bety mye for sluttsummen.