Her kan du åpne eller flytte BSU-konto

Boligsparing for ungdom - BSU - kan åpnes til og med det året du fyller 33 år.

For å åpne BSU-konto hos oss må du være kunde i Nordea. Hvis du ikke er kunde hos oss allerede, kan du registrere deg her Bli kunde på nett med BankID. Når du er registrert som kunde, kan du fylle ut skjemaet under.

Er du under 18 år eller uten inntekt, anbefaler vi at du kontakter vår Kundeservice så finner vi ut om BSU-konto er det beste spareproduktet for deg.

  

Du kan flytte BSU-kontoen til oss
Det er kun mulig å ha én BSU-konto, men avtalen kan flyttes mellom bankene. Det innebærer at du ikke kan ha flere BSU-kontoer samtidig. Hvis du har BSU-konto i en annen bank, kan du flytte den til oss og det hjelper vi deg med. Fyll ut feltene nedenfor:

Slik åpner du BSU-konto hos oss: 

  1. Fyll inn feltene under og klikk på Send
  2. I løpet av 1 - 3 dager vil du motta kontoavtale for BSU i Avtaler og dokumenter i nettbanken og mobilbanken for signering med BankID

Hvis du ikke mottar digital post fra oss, sendes kontoavtalen for BSU for signering til den adressen vi har registrert på deg.

Behandlingstiden er 1 - 3 dager ved mottak i Avtaler og dokumenter. Ved mottak i vanlig post kan det ta 5 - 7 dager, avhengig av postleveringen der du bor.

Hvis du ikke mottar digital post fra oss, sendes kontoavtalen for BSU for signering til den adressen vi har registrert på deg.

Behandlingstiden er 1 - 3 dager ved mottak i Avtaler og dokumenter. Ved mottak i vanlig post kan det ta 5 - 7 dager, avhengig av postleveringen der du bor. 

Når du har signert på kontoavtalen for BSU hos oss, tar vi kontakt med banken der du har BSU-konto i dag og ordner flyttingen til oss. Behandlingstiden i den andre banken avgjør når pengene vil være overført til BSU-kontoen hos oss.