Månedlig sparing

Spar til noe du drømmer om. Du trenger bare 100 kroner for å komme i gang. Fordelen med månedlig sparing er at den går av seg selv. Du kan spare så mye du har råd til og stoppe sparingen når du ønsker. Du kan velge mellom å spare i fond eller på sparekonto.

Fordeler ved å spare månedlig

  • Gir deg en økonomisk trygghet - du har alltid penger i bakhånd
  • Du kan kjøpe deg noe du ønsker deg
  • Sparingen trekkes automatisk hver måned

For deg med langsiktig sparehorisont

Penger som du ikke behøver i løpet av de neste 3 årene, anbefaler vi at du sparer i fond. Du kan forvente bedre avkastningsmuligheter enn på sparekonto ved langsiktig sparing. Ved å opprette en automatisk månedlig sparing jevnes risikoen ut.
Med vår digitale sparerobot Nora får du anbefalt et fond som passer din risikovillighet, tidshorisont og økonomiske situasjon. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mye du vil spare hver måned.

Les mer om spareroboten Nora

For deg med kortsiktig sparehorisont

Vi anbefaler sparekonto hvis du forventer å bruke pengene i løpet av de neste 3 årene. BufferSpar er en sparekonto uten uttaksbegrensinger. Det betyr at du kan sette penger til side hver måned og likevel vite at de er lett tilgjengelig om du trenger dem. 

Du velger selv hvor mye du vil spare og oppretter sparekontoen i nettbanken. 

Les mer om BufferSpar

Tips! Slik kan du kickstarte sparingen din

Synes du det er vanskelig å finne de ekstra kronene som du kan sette til side hver måned? Vår forbrukerøkonom, Derya, deler noen av sine gode tips på noen grep du kan ta.  

Behov for rådgivning?

Vårt team med rådgivere hjelper deg gjerne med å komme i gang.

Ta en prat med en sparerådgiver

Generelt om risiko ved sparing i fond

Historisk og forventet avkastning gir ikke garanti for fremtiden. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Penger som plasseres i fond kan gå både opp og ned i verdi, og det er ikke sikkert at du får tilbake hele beløpet du satte inn. 

Kostnader er oppgitt i vår fondsliste