girl on bike looking at her mobile phone

CO2 tracker - for en mer bærekraftig fremtid

Hvor stort CO2-avtrykk har handlekurven din? Vet du hvordan du kan gjøre det mindre?

Gjør miljøet til en del av regnskapet ditt

Vi står overfor store klimautfordringer, og vi kan alle bidra til en mer bærekraftig fremtid. I Nordea er målet vårt at vi skal bidra så mye vi kan – og sammen med deg kan vi gjøre en forskjell. Med Nordea CO2-tracker i Nordea Wallet-appen, kan du se hvordan det daglige forbruket ditt påvirker miljøet. CO2-avtrykket ditt måles når du bruker kreditt- eller bankkortet ditt fra oss.

Slik bruker du Nordea CO2-tracker

I Nordea Wallet-appen ser du CO2-avtrykket ditt rett etter at du har brukt kortet ditt. Beregningen er basert på all kortbruk inndelt i ulike kategorier som bil/transport, ferie/reise, restaurantbesøk, handling og dagligvarer.  

Hvis du ønsker å bidra positivt til klimaet, er Nordea CO2-tracker et godt utgangspunkt. Du kan bruke informasjonen om forbruket til aktivt å redusere klimaavtrykket ditt eller kompensere for det. 

Tjenesten er utviklet i samarbeid med Åland Index Solutions. For å ivareta ditt personvern er den ikke basert på enkeltprodukter.

Slik kommer du i gang med CO2-tracker i Nordea Wallet

Mobilbank-appen  

  • Hvis du har Nordea Wallet, er CO2-trackeren allerede tilgjengelig for deg. Logg inn for å se klimaavtrykket ditt.
  • Hvis du ikke har Nordea Wallet, kan du laste den ned fra App Store eller Google Play.

Er du klar for en miljøvennlig økonomi?

Som Nordens ledende bank har vi et ansvar for å bidra til de forandringene som trengs for å sikre en bærekraftig fremtid. Vi vil gjøre bærekraft til noe håndfast gjennom tjenestene og produktene vi tilbyr, slik at du kan ta miljøvennlige valg i hverdagen din. Sammen kan vi sørge for en endring. 

Vil du vite mer?

Beregn klimaavtrykket ditt på FNs klimaside. 

The Åland Index
Åland Index er utviklet av Ålandsbanken i samarbeid med flere partnere. Indeksen dekker de vanligste kategoriene innenfor et daglig forbruk og gir en oversikt over CO2-avtrykket ditt basert på korttransaksjonene dine.

Følg ditt eget CO2-avtrykk i Nordea Wallet

Last ned Nordea Wallet