Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Premium pensjonsrådgivning

Som Premium-kunde har du tilgang til gode rådgivere rundt alle spørsmål om pensjon. Du har mange muligheter for pensjonssparing, og sammen med våre pensjonseksperter hjelper vi deg å komme i gang med en god løsning som dekker dine behov.

Kom tidlig i gang med pensjonssparing

Det har skjedd mange endringer i pensjonssystemet de siste årene. Det har blitt mer individualisert og fleksibelt, noe som betyr at du selv må ta mer ansvar. 

For de aller fleste er det fornuftig å starte sparing til pensjon på egenhånd. Spesielt for yngre aldersgrupper vil egen sparing til pensjon bli en stadig viktigere del av pensjonen, tatt i betraktning at vi slutter i arbeidslivet tidligere enn før og at vi lever lengre. Derfor er det smart å ta grep tidlig for å finne ut av pensjonsrettighetene sine. 

Spør oss om pensjon

Våre Premium-rådgivere er spesialtrente for å hjelpe deg med gode råd om pensjon. Dersom din forespørsel krever rådgivning utover det normale kompetansenivået har vi våre pensjonseksperter som vil være tilgjengelige for å besvare de mer kompliserte spørsmålene.    

Eksempler på tema:

  • Beregning av pensjon - Oversikt over hva du har og hva du kan forvente
  • Uttak av pensjon eller ikke - Skal jeg ta ut pensjon og jobbe ved siden av?
  • Selvstendig næringsdrivende - Hva er viktig å tenke på?
  • Dine muligheter for å påvirke fremtidig pensjon ved egen sparing - Hvilke spareformer passer deg best - frie fond, IPS, Pensjonskonto eller nedbetaling av gjeld? 

Sammen finner vi den løsningen som passer best for deg.

Spør oss om pensjon

Fyll ut skjema og du vil bli kontaktet av en Premium-rådgiver.

Tilgang på eksperter

Pensjonsekspertene

Som Premium-kunde vil du også kunne dra nytte av pensjonsekspertene. Har du for eksempel  spesifikke behov eller din forespørsel er mer kompleks, har din rådgiver anledning til å ta inn  pensjonsekspertene i rådgivningen.