Kom tidlig i gang med pensjonssparing

Det har skjedd mange endringer i pensjonssystemet de siste årene. Det har blitt mer individualisert og fleksibelt, noe som betyr at du selv må ta mer ansvar. 

For de aller fleste er det fornuftig å starte sparing til pensjon på egenhånd. Spesielt for yngre aldersgrupper vil egen sparing til pensjon bli en stadig viktigere del av pensjonen, tatt i betraktning at vi slutter i arbeidslivet tidligere enn før og at vi lever lengre. Derfor er det smart å ta grep tidlig for å finne ut av pensjonsrettighetene sine. 

Spør oss om pensjon

Våre Premium-rådgivere er spesialtrente for å hjelpe deg med gode råd om pensjon. Dersom din forespørsel krever rådgivning utover det normale kompetansenivået har vi våre pensjonseksperter som vil være tilgjengelige for å besvare de mer kompliserte spørsmålene.    

Eksempler på tema:

  • Beregning av pensjon - Oversikt over hva du har og hva du kan forvente
  • Uttak av pensjon eller ikke - Skal jeg ta ut pensjon og jobbe ved siden av?
  • Selvstendig næringsdrivende - Hva er viktig å tenke på?
  • Dine muligheter for å påvirke fremtidig pensjon ved egen sparing - Hvilke spareformer passer deg best - frie fond, IPS, Fondskonto Pensjon eller nedbetaling av gjeld? 

Sammen finner vi den løsningen som passer best for deg.

Tilgang på eksperter

Pensjonsekspertene

Som Premium-kunde vil du også kunne dra nytte av pensjonsekspertene. Har du for eksempel  spesifikke behov eller din forespørsel er mer kompleks, har din rådgiver anledning til å ta inn  pensjonsekspertene i rådgivningen. 

Spør oss om pensjon

Fyll ut skjema og du vil bli kontaktet av en Premium-rådgiver.