Chat med Nova Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Bestill bankkort

Nordea Bankkort kan brukes over hele verden, og all bruk belastes kontoen direkte. I tillegg har vi Nordea Bankkort Barn og Nordea Bankkort Ungdom. Er du Nordea-kunde og ønsker flere bankkort, da kontakter du oss på 232 06001 eller på chat.

Bestill Nordea Bankkort Ungdom

Bankkortet er for deg som er fra 13-17 år. Er du fra 15-17 år kan du bestille kortet selv, og dersom du ønsker å kunne bruke kortet til netthandel trenger du samtykke fra dine foresatte.

Foresatte (barnets verge) bestiller for barn under 18 år ved å gå til et Nordea-kontor. Husk at du på forhånd må avtale tid med rådgiver på telefon 232 06001. Ta med følgende til møtet:

  1. Fødselsattest. Har du ikke fødselsattesten kan du bestille den på AltinnÅpnes i nytt vindu eller ved å kontakte lokalt Folkeregister/Skattekontor. 
  2. Signert fullmakt (pdf, 535 KB)Åpnes i nytt vindu fra den foresatte som eventuelt ikke kommer i banken. 
  3. Gyldig legitimasjon av begge foresatte også til den som eventuelt ikke er til stede. 
  4. Ungdommens norske pass må være med ved bestilling av Nordea Bankkort Ungdom. Hun eller han må være med i banken for å ta bilde til kortet.

Bestill Nordea Bankkort Barn

Barn opptil 13 år kan få Nordea Bankort Barn.

Har vi barnets fødselsattest registrert i våre arkiver kan Nordea Bankkort Barn, Brukskonto og Basistjenesten bestilles direkte via Kundeservice. Ring Kundeservice 232 06001 og hør om vi har det som kreves.

Har vi ikke har barnets fødselsattest registrert, må foresatte (barnets verger) bestille kort ved å møte opp på et Nordea-kontor. Ring Kundeservice på 232 06001 for å avtale møte på et Nordea-kontor, og ta med følgende til møtet: 

  1. Fødselsattest: Har du ikke fødselsattest med informasjon om forelder kan den bestilles på AltinnÅpnes i nytt vindu eller ved å kontakte lokalt Folkeregister/Skattekontor.
  2. Signert fullmakt (pdf, 535 KB)Åpnes i nytt vindu fra den foresatte som eventuelt ikke kommer i banken. 
  3. Gyldig legitimasjon av begge foresatte også til den som eventuelt ikke er til stede.
  4. Barnet behøver ikke være med ved bestilling av Nordea Bankkort Barn da bankkortet er uten bilde.