Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat
Livsforsikring - par med pledd rundt seg

Livsforsikring

Hva skjer med familiens økonomi dersom dere skulle bli rammet av alvorlig sykdom, uførhet eller dødsfall?
Forsikringen formidles på vegne av Nordea Liv.

De fleste baserer boliglånet sitt på to inntekter. Hva skjer hvis en av disse blir borte som følge av et dødsfall? De samme økonomiske utfordringene kan dukke opp hvis du blir ufør eller alvorlig syk. Livsforsikring består av tre ulike forsikringsdekninger som gir dere økonomisk trygghet hvis noe skulle skje.

  • Med forsikringen Dødsfall utbetales en engangssum som for eksempel kan brukes til nedbetaling av boliglån.
  • Med forsikringen Alvorlig Sykdom utbetales et skattefritt engangsbeløp som du kan bruke til hva du vil i en vanskelig sykdomsperiode 
  • Med forsikringen Uførepensjon mottar du en månedlig utbetaling som kan kompensere for et betydelig inntektstap hvis du blir ufør

Sykdom og ulykke kan ramme alle

I filmen under forteller Anders hva en god forsikring betydde for han. Bare tenk at du kan havne i samme situasjon som Anders, og hvilke økonomiske konsekvenser det kan få. Er du godt nok sikret ut fra din inntekt og gjelden du har i dag?   

Oisann! Vennligst tillat informasjonskapsler (cookies) for å kunne se innhold som dette fra Nordea

Hvem trenger Livsforsikring?

  • Livsforsikring er for deg som ønsker å sikre familien eller partner økonomisk ved død
  • For deg som har lån og faste utgifter, og som vil unngå økonomiske problemer hvis du blir ufør og ikke kan jobbe lenger
  • Dersom du ønsker økonomisk handlefrihet hvis du blir alvorlig syk
  • Om du har ektefelle eller partner med særkullsbarn, og som vil sikre økonomien din etter et arveoppgjør

Møt familien Karlsen

Det er kanskje ikke så lett å vite hvilken livsforsikring dere trenger. Det viktigste er å tenke over hvilke økonomiske situasjoner dere ikke ønsker å havne i hvis noe skulle skje med en av dere.

Familien Karlsen vurderer for tiden livsforsikring. Moren til Mathias (34 år) har nettopp blitt friskmeldt etter alvorlig sykdom, men denne opplevelsen har satt i gang en rekke tanker: "Hvordan kan vi sikre økonomien vår hvis noen av oss blir alvorlig syke, uføre eller i verste fall dør?"

Kan du og din familie lære av familien Karlsen?

Les mer om Livsforsikringens tre ulike dekninger, se på familien Karlsens eksempler, og finn ut hvilke forsikringer som er viktigst for dere.

Se våre vilkår for Livsforsikring (pdf, 44 KB)Åpnes i nytt vindu

Sjekk pris og kjøp Livsforsikring

Du kan ordne Livsforsikringen her og nå!

Beregn pris og kjøp Livsforsikring

Livsforsikring har tre ulike dekninger

Forsikring ved alvorlig sykdom

Rammes du av en alvorlig sykdom blir livet ditt plutselig snudd opp ned. Da vil en engangsutbetaling gjøre en vanskelig situasjonen enklere.

Les mer om Alvorlig sykdom

Forsikring ved død

Hva skjer med boliglånet hvis en av familiens inntekter blir borte som følge av et dødsfall? Denne forsikringen kan sikre at de som sitter igjen kan bli boende i en ellers vanskelig tid.

Les mer om Dødsfall

Forsikring ved uførhet

Visste du at halvparten kommer til å forlate arbeidslivet før fylte 67 år på grunn av uførhet? Hva skjer med inntekten din dersom du ikke kan jobbe lenger?

Les mer om Uførhet