Dette kan du samtykke til hos oss

  1. Samtykke til å motta digital markedsføring, som tips og tilbud som er relevante for deg og tjenestene du bruker.
  2. Samtykke til deling, lagring og bruk av informasjon i Nordea. Dette gir deg muligheten til å få enda mer relevante tips og tilbud.

5 grunner til å gi ditt samtykke

1. Motta markedsføring med relevante tilbud og kampanjer

Ved å samtykke til å motta digital direkte markedsføring vil vi informere deg om tilbud, produktlanseringer, råd og endringer som er relevante for deg og tjenestene du har hos oss. 

Med andre ord - samtykker du til digital markedsføring går du ikke glipp av kampanjer og tilbud fra oss tilpasset dine behov. Med banken i lomma har du full kontroll over det som skjer.

Samtykker du til digital markedsføring vil vi kommunisere med deg i kanaler som Mobilbank-appen, Nettbanken, e-post og SMS.

Ønsker du at vi skal være enda mer relevante for deg anbefaler vi at du også samtykker til behandling av dybdedata.

2. Få enda bedre tilpasset kommunikasjon

Ved å også gi samtykke til at vi kan behandle dybdeinformasjon om deg, kan vi sende deg enda mer relevant og persontilpassede råd, kommunikasjon og markedsføring. Dybdeinformasjon er bruks- og transaksjonsdata som for eksempel tid og sted for betalinger og informasjon om betalingsmåte. 

Du får informasjon som passer deg for eksempel ut ifra hvordan du handler eller hvordan du bruker tjenester hos oss. Du vil blant annet kunne få informasjon om gunstigere priser for tjenester du har andre steder, tips om tjenester som passer sammen med produkter du allerede har og annen relevant informasjon om tjenestene du bruker.

Ønsker du informasjon og tilbud som er enda mer sammensatt av ulike banktjenester, anbefaler vi deg å samtykke til deling av dybdeinformasjon internt i Nordea.

3. Få bedre tilbud og råd på tvers av tjenester

Ønsker du å få relevante og persontilpassede tilbud, råd og informasjon på tvers av ulike tjeneste- og produktområder? Da må du si ja til at Nordea kan dele den dybdeinformasjonen vi har om deg internt mellom våre ulike selskaper.

Dette vil kunne hjelpe deg til å ta riktige valg for deg og dine gjennom flere viktige, økonomiske faser i livet. Blant annet fra mindreårig til myndig, gjennom boligkjøpsprosessen, familieøking og inn i pensjonstilværelsen. 

Med Nordea mener vi selskaper som er tilknyttet Nordea som for eksempel Nordea Liv og Nordea Finance.

Den fullstendige listen finner du i samtykket for deling og lagring av dybdeinformasjon.

4. Vi verner om persondataene dine

Vi behandler alltid dine personlige data trygt og sikkert og har alltid et lovlig grunnlag for behandlingen. Vi bruker kun disse opplysningene til å kunne skape relevant kommunikasjon og markedsføring til deg, noe som vil gi deg en bedre opplevelse når du bruker våre tjenester.

5. Du kan når som helst endre valget ditt

Hvis du finner ut at du ikke lenger ønsker persontilpasset kommunikasjon, rådgivning og markedsføring fra oss, kan du når som helst trekke tilbake dine samtykker når du er logget inn i våre digitale kanaler. Vi vil da avslutte behandlingen av dine personopplysninger som du tidligere har samtykket til og slette disse.

Hva gjør du for gi disse samtykkene?

I Mobilbank-appen finner du samtykkene i menyen til venstre, og i Nettbanken finner du dem under Innstillinger i toppmenyen. Der kan du lese alle samtykkene i sin helhet, og både gi samtykke og trekke det tilbake igjen. 

Hvorfor vi ber om samtykke

Grunnen til at vi, som mange andre selskaper, ber om samtykke for å få kommunisere med deg og behandle dine persondata er at EU har utarbeidet en ny personvernforordning som trådde i kraft i 2018. Den nye forordningen og markedsføringsloven beskytter oss alle mot uønsket databehandling og markedsføring. Slik får du muligheten til å kun høre fra de selskapene du ønsker, og passe på at de kun bruker de opplysningene om deg som du godkjenner. Les mer om den nye personvernforordningen (GDPR).

Gi samtykke

Logg deg inn med BankID og gi ditt samtykke til å få bedre tilpasset kommunikasjon i fremtiden.

Logg inn og gi samtykke Åpnes i nytt vindu