Få en skreddersydd spareplan. Avtal et møte med oss

Hva gjør du for å få mest mulig ut av sparepengene dine? Ved å følge fem enkle råd om sparing kan du øke dine muligheter for avkastning og samtidig bevare nattesøvnen når markedet svinger litt ekstra. Vi kan gi deg gode tips og råd og hjelper deg med å få på plass en spareplan uten å gå i banken.

Få en skreddersydd spareplan

Ønsker du å få en spareplan som passer for deg, kan du avtale et nettmøte med en av våre investeringsrådgivere.

Sparing skal være enkelt, fleksibelt, og lønnsomt. Våre rådgivere viser deg alternativene innenfor fondssparing og andre spareprodukter som kan passe, og hjelper med å få på plass en spareplan. 

Du trenger ikke gå i banken da møtet foregår ved bruk av telefon og datamaskin eller iPad! Du kan også avtale å møte rådgiveren på et Nordea-kontor.  

Veien til en god spareplan

Her følger 5 enkle råd om sparing:

1. Ikke sats alt på ett kort

Ved å spare variert i ulike spare- og investeringsprodukterÅpnes i nytt vindu oppnår du et bedre forhold mellom avkastning og risiko. 

2. Spar noe i fond

Sparer du langsiktig kan det lønne seg å sette noen av sparepengene i et fondÅpnes i nytt vindu som også investerer i aksjerÅpnes i nytt vindu (kombinasjonsfond). Aksjer innebærer risiko, men til gjengjeld kan du forvente høyere langsiktig avkastning. 

Vår Fondsparerobot NoraÅpnes i nytt vindu gir personlig rådgivning og hjelper deg i gang med sparingen. Mens FondsvelgerenÅpnes i nytt vindu hjeldper deg med å sette sammen flere fond til en portefølje.

3. Spar et fast månedlig beløp

Med månedlig spareavtale går sparingen av seg selv. Selv et lite beløp kan vokse seg stort over tid. Når du sprer sparingen kjøper du hele tiden ut i fra dagens marked. På den måten reduserer du risikoen for å være uheldig med kjøpstidspunktet.

4. Få din egen skreddersydde spareplan

Det er viktig å ha en oversiktlig spareplan tilpasset akkurat deg. Denne vil gi deg forutsigbarhet og trygghet på veien til å nå dine sparemål. 

5. Vær tro mot sparingen din

Ikke få panikk selv om markedet faller. Historien tilsier at det vil gå opp igjen. Vær tro mot planen din, selv i et turbulent marked.

Få på plass en spareplan

Avtal et nettmøte med en av våre rådgivere, og kom i gang med sparingen.

Avtale et nettmøte via chat