Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Boligkjøpet er mer enn bare finansieringen

Når du etablerer boliggjeld, legger du føringer for din økonomi og det livet du fører; du binder din økonomi og båndlegger din frihet for mange år fremover. En rekke finansielle forhold knyttes til boligkjøpet.

  • Økonomisk trygghet
  • Sparing
  • Forsikringer

Rådgiveren kan gi deg råd om mer enn boliglånet

Som for de fleste boligkjøpere, er ofte finansieringsbehovet utgangspunktet for din henvendelse til banken. Når du skal bestemme deg for valg av lånetype, er det flere forhold å ta i betraktning. Blant annet er det viktig å vurdere hvor mye du klarer å betale per måned for lånet, og hvor stor renteøkning din økonomi tåler. Snakk med en rådgiver, slik at du får en løsning som er tilpasset dine behov og ønsker.

Økonomisk trygghet

For å sikre deg, din familie og verdier best mulig gjelder det å ha de riktige forsikringene. Som Nordea-kunde kan du få opptil 25 % i samlerabatt på dine forsikringer hos Tryg Forsikring, i tillegg til 10% nettrabatt det første året hvis du kjøper på nett. 

Sykdom, ulykke eller dødsfall

Å kjøpe bolig medfører gjerne store månedlige utgifter. Hva skjer om din betalingsevne endrer seg hvis du for eksempel skulle bli alvorlig syk eller arbeidsufør? Da er det viktig at du har tatt dine forholdsregler, slik at du og familien kan beholde boligen. Vi anbefaler derfor å sikre deg og din familie økonomisk med en forsikring.

Midlertidig sykdom/uførhet og ufrivillig arbeidsledighet

Betalingsforsikring er en forsikring som bidrar til å dekke betjening av boliglånet ved inntektsbortfall ved ufrivillig arbeidsledighet og midlertidig uførhet/sykdom slik at du kan bli boende i hjemmet ditt.

Det nye hjemmet må sikres

En bolig er sannsynligvis den største investeringen du gjør, og er en eiendel du ikke har råd til å miste. Med vår erfaring kan vi hjelpe til med å finne ut hvilke forsikringer som passer best for deg. Som Nordea-kunde får du rabatt på dine forsikringer hos Tryg Forsikring.

Se hva vi kan tilby av hus, hytte og innboforsikring

Snakk med en rådgiver

Et møte med rådgiveren vil handle om mer enn bare finansieringen slik at du får en helhetsoversikt. Temaer som forsikring og sparing kan også bli diskutert. Det du burde tenke gjennom før møtet er om det er noe du ønsker å ha råd til utover det daglige. Har du en hobby som koster penger eller liker du å reise? Dette er elementer som må tas hensyn til når rådgiveren skal hjelpe deg å finne det lånet som spiller i harmoni med din økonomi.

Er du klar til å sende inn søknaden?

Her kan du søke om finansieringsbevis eller motta tilbud på boliglån, og du vil få et raskt svar.

Står du foran et boligkjøp akkurat nå og det haster med finansiering kan du ringe oss på 232 06001

Søk om lån til bolig