Boligkjøpet er mer enn bare finansieringen

Når du etablerer boliggjeld, legger du føringer for din økonomi og det livet du fører; du binder din økonomi og båndlegger din frihet for mange år fremover. En rekke finansielle forhold knyttes til boligkjøpet.

  • Økonomisk trygghet
  • Sparing
  • Forsikringer

Rådgiveren kan gi deg råd om mer enn boliglånet

Som for de fleste boligkjøpere, er ofte finansieringsbehovet utgangspunktet for din henvendelse til banken. Når du skal bestemme deg for valg av lånetype, er det flere forhold å ta i betraktning. Blant annet er det viktig å vurdere hvor mye du klarer å betale per måned for lånet, og hvor stor renteøkning din økonomi tåler. Snakk med en rådgiver, slik at du får en løsning som er tilpasset dine behov og ønsker.

Økonomisk trygghet

For å sikre dine verdier best mulig gjelder det å ha de riktige forsikringene. Som Nordea-kunde kan du få inntil 18 % i rabatt på dine skadeforsikringer hos Gjensidige Forsikring, i tillegg til 10% nettrabatt når du kjøper på nett (kjøper du over telefon eller på kontor innen 31.12.2019 får du samme rabatt). 

Sykdom, ulykke eller dødsfall

Å kjøpe bolig medfører gjerne store månedlige utgifter. Hva skjer om din betalingsevne endrer seg hvis du for eksempel skulle bli alvorlig syk eller arbeidsufør? Da er det viktig at du har tatt dine forholdsregler, slik at du og familien kan beholde boligen. Vi anbefaler derfor å sikre deg og din familie økonomisk med en forsikring.

Midlertidig sykdom/uførhet og ufrivillig arbeidsledighet

Betalingsforsikring er en forsikring som bidrar til å dekke betjening av boliglånet ved inntektsbortfall ved ufrivillig arbeidsledighet og midlertidig uførhet/sykdom slik at du kan bli boende i hjemmet ditt.

Det nye hjemmet må sikres

En bolig er sannsynligvis den største investeringen du gjør, og er en eiendel du ikke har råd til å miste. Med vår erfaring kan vi hjelpe til med å finne ut hvilke forsikringer som passer best for deg. Hos Gjensidige Forsikring får du inntil 18% hvis du smaler flere skadeforsikringer. I tillegg er det verdt å merke seg at Gjensidige er det eneste forsikringsselskapet i Norge som deler overskuddet med kunden, i form av kundeutbytte.

Se hva vi kan tilby av hus-, hytte- og innboforsikring

Få rådgivning før du søker om boliglån

Å søke om lån i banken, er et stort steg å ta, og iblant er det ikke nok med en digital guide for å få svar på alle spørsmål som dukker opp. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne løsningen som passer din situasjon best. Vi svarer på alt du måtte lure på. Vi hjelper deg med boliglån, enten det dreier seg om refinansiering, mellomfinansiering, lån til huskjøp eller annen bolig.

Er du klar til å sende inn søknad?

Her kan du søke om finansieringsbevis eller motta tilbud på boliglån. Etter at du har sendt inn din søknad vil du bli kontaktet av en rådgiver.

Søk om lån til bolig