Er du medlem i NITO? Da har du tilgang på Nordeas aller beste kundekonsepter

Å være medlem i et fagforbund kommer med mange fordeler. Som NITO-medlem får du Nordeas beste fordeler og personlig rådgivning fra øverste hylle. Denne artikkelen er skrevet av Schibsted Partnerstudio på vegne av Nordea.

– Alle NITO-medlemmer kvalifiserer automatisk til å bli premium kunde hos oss. Det inkluderer blant annet at man får tilgang til sin egen personlig rådgiver, noe mange har hatt spesielt stor glede av den siste tiden.

Det sier Nina Farsund, partneransvarlig i Nordea. Hun opplever stadig at kunder blir overrasket over hvor gode betingelser de har tilgang på gjennom fagforbundet sitt.

– NITO har forhandlet frem en veldig god avtale på vegne av medlemmene sine. Det mest sentrale i avtalen går ut på at du kvalifiserer direkte til kundekonseptet Premium eller Premium Next , uavhengig av inntektsnivået ditt, sier hun.

Viktig rådgivning i vanskelige tider

Premium-fordelene hos Nordea er mange. Du får blant annet et eksklusivt kredittkort uten årsavgift, tilgang til eksklusive flyplass-lounger og en god individuell boliglånsrente. Men den kanskje viktigste fordelen ligger i tilgangen på din egne personlige rådgiver

– Det å ha én kontaktperson i banken som kan følge deg opp, er innmari fint. Vedkommende kjenner til historien din og kan skreddersy rådene sine etter ditt unike behov, sier Nina.

NITO-medlemmene får tilgang på rådgivning rundt sitt daglige bankforhold, investeringsråd og gratis juridisk rådgivning ved behov. Spesielt investeringsrådgivningen har vært populær den siste tiden, sier Stine Wang Fallang, rådgiver i Nordea.

– I urolige tider er det mange som blir nervøse og stresset og tar uoverveide beslutninger. Med skreddersydd rådgivning fra en erfaren investeringsrådgiver får du kanskje den roen og oversikten du trenger for å føle deg trygg nok i møte med en mer usikker økonomisk fremtid, sier hun.

Med både økte levekostnader og skjelvende børser er det ekstra betryggende å vite at man har banken og fagforeningen sin i ryggen.

– Det er det som er gullet i den personlige rådgivningen vår. Du skal kunne vite at banken er der for deg, og at din rådgiver sørger for at du har all informasjonen du trenger for å kunne ta de beste beslutningene for din egen økonomi, sier Stine.

Stine Wang Fallang

Stine Wang Fallang er autorisert finansiell rådgiver og jobber til daglig som rådgiver for Nordeas premium-kunder.

– Ekstra fordeler for de yngste

Er du barn av en Nordea Premium-kunde, eller selv under 34 år, kvalifiserer du automatisk til Premium Next. Som Premium Next-kunde får man tilgang på de absolutt beste fordelene Nordea har å by på.

– De unge kommer spesielt godt ut av avtalen man får gjennom NITO. De får nemlig både tilgang på premium-fordelene, og de gunstigste boliglånene våre: Førstehjemslån og Boliglån Ung, sier Nina.

NITO Premium Next-fordelene:

 • Boliglån for unge

Ditt første boligkjøp: Førstehjemslån til 3,84 % nom. rente frem til 11.05.2023.

Boliglån Ung: Flytter du ditt Boliglån Ung til oss får du 3,84 % nom. rente frem til 11.05.2023.

 • Nordeas beste billån

Som NITO-medlem får du et av Norges beste billån med meget konkurransedyktig rente.

 • Eget rådgivningsteam

Nordea UNG er et rådgiverteam som jobber mot unge og gir deg gode råd på veien til å nå dine mål og drømmer.

 • Premium prioritet hos Kundeservice

Topp prioritet hos Kundeservice enten du kontakter Nordea via chat eller telefon.

 • Premium Mastercard

Ingen årsavgift, tilgang til over 1 300 VIP flyplasslounger (inntil 4 gratis besøk per kalenderår). I tillegg får du månedlige tilbud på kultur- og matopplevelser, reiser og trening gjennom Nordea opplevelsesportal.

 • Gratis dagligbank

Ingen årspris og gratis bruk av Nordea Bankkort.

Mer enn bare gode renter og personlig rådgivning

Selv om tilgangen på en gunstig boligrente og personlig rådgivning kanskje er de viktigste årsakene til at mange NITO-medlemmer velger å bli kunde hos Nordea, finnes det flere gunstige medlemsfordeler man bør være klar over:

– Du får for eksempel veldig gode betingelser på dagligbank og billån, og Nordeas digitale løsninger gjør det enkelt for deg å styre bankforholdet ditt enten du er hjemme eller på farten. Du får også noen eksklusive fordeler i form av Premium Mastercard og LoungeKey, sier Nina.

Disse fordelene får du som er medlem av NITO:

 • Svært gunstig boliglånsrente.
 • Gratis juridisk rådgivning
 • Fire gratisbesøk per år i lounger merket med LoungeKey ved bruk av Premium Mastercard.
 • Egen personlig rådgiver og tilgang til erfarne investeringsrådgivere.
 • Konkurransedyktig rente på billån.  
 • Eksklusivt kredittkort - ingen årsavgift.

Priseksempel

Førstehjemslån:
Nom. rente 5,24 % p.a., eff. rente 5,43 % p.a., 2 000 000,00 o/25 år. Totale kostnader: kr 3 611 447,00.

Kontakt meg om NITO-medlemsfordeler

Klikk her og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen kort tid.

Ja, jeg vil bli kontaktet