Klarer du deg med halv lønn som pensjonist?

Smarte og enkle grep kan øke pensjonen din. Unngå pensjonsjokket, ta pensjonspraten.

Sammen planlegger vi for morgendagen!

Fyll inn kontaktinformasjonen din i skjemaet under, så hører du fra en lokal rådgiver

Lurer du på hva du vil få utbetalt i pensjon eller hva du kan gjøre for å øke den? Ønsker du å starte egen pensjonssparing, men er usikker på hvordan du kommer i gang? Vi kan hjelpe deg!

Investeringen du gjør i dag, vil du nyte godt av i fremtiden. 

Vi prates på telefon, i et videomøte eller på et kontor nær deg. Pensjonspraten er gratis og uforpliktende for alle.

Avtal møte

Pensjonsrådgivere nær deg

Vi som jobber i Nordea er som folk flest, med ulike utfordringer, drømmer og behov. Nettopp derfor kan vi være gode støttespillere. Vet du at vi har pensjonsrådgivere rundt om i landet? Her ser du noen av dem og hva de hjelpe deg med.

Siril i Kristiansund

640-360-siril

Jeg synes det er givende å hjelpe mennesker med å planlegge for fremtiden, slik at de kan nyte livets lengste ferie og bruke tid på det som gjør de lykkelig. På fritiden er jeg å finne i en av Kristiansunds mange flotte fjell- og turløyper. Det gir meg frihet og glede. Sammen kan vi legge en god plan, slik at du får den friheten du ønsker når du blir pensjonist.

Zamir på Lillestrøm

640-360-zamir

I tillegg til å være genuint interessert i pensjon, er jeg glad i frisk luft, fart og spenning. På fritiden driver jeg med terrengsykling og noe av det beste er spenningen med å sykle i ukjent terreng og møte på utfordringer. På samme måte kan pensjon være et ukjent terreng for mange. Jeg kan hjelpe deg med å navigere rundt i pensjonsterrenget.

Trine på Hamar

640-360-trine

Jeg er heldig som hver dag får prate med mennesker om deres drømmer og planer for fremtiden. Jeg elsker å være ute i naturen, plukke bær og koble helt av. Bærplukking er ikke så ulikt pensjonssparing – bærene du sylter nå kan du nyte godt av senere. Det å kunne hjelpe folk med å nå de langsiktige sparemålene sine er viktig for meg. 

Kjell Rune i Stavanger

640-360-kjell-rune

Jeg liker å være i aktivitet og det går mye i sykling og løping på fritiden. Jeg vet hva som må til for å oppnå progresjon og ønsket resultatet, også når det gjelder pensjon. Legger du inn en god innsats allerede nå, kan du nyte godt av resultatet du når blir pensjonist. Jeg tar gjerne en prat for å diskutere mulighetsrommet ditt når det kommer til pensjon.