Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Boligkreditt - et rammelån med større fleksibilitet

Boligkreditt, som også omtales som et rammelån eller fleksilån, gir deg tilgang på penger raskt, og er et godt alternativ til vanlig boliglån. Innenfor en bevilget ramme kan du selv bestemme når du ønsker å benytte kreditten og hvor fort kreditten skal nedbetales. Dette gir deg stor fleksibilitet og frihet i din økonomi. Lær deg mer om hva Boligkreditt er og hvordan det fungerer, og finn ut om rammelån er noe som passer deg!

Dine fordeler med Boligkreditt

  • Du innvilges en kredittramme som du kan disponere fritt. Dette innebærer at du enkelt kan overføre penger til brukskontoen din når du trenger det, uten å måtte søke om nytt lån eller betale ekstra gebyrer. Pengene kan brukes på hva som helst, noe som gir deg en enorm fleksibilitet
  • Du kan nedbetale hvor mye eller lite du ønsker, og det eneste du må betale hver måned er renter for pengene du har benyttet og et fast månedsgebyr
  • Med rammelån binder du ikke opp penger i et lån og får med det større frihet

Hva er Boligkreditt og hvordan fungerer det?

Boligkreditt er en kredittramme du kan få på inntil 60 % av taksert verdi på eiendommene dine, og du kan disponere det som du ønsker via nettbanken. Du velger selv når du ønsker å nedbetale på de pengene du har brukt, men maksimal løpetid hos oss er 10 år.

Boligkreditten fungerer som en vanlig Kontokreditt, bortsett fra at vi her har sikkerhet i boligen din. Denne sikkerheten gjør Boligkreditt til et mye rimeligere lån enn Kontokreditt, og er et fullverdig alternativ til boliglånet. 

Dersom du ønsker å ta et rammelån for bolig sammen med en annen, vil begge to kunne trekke på kreditten innenfor bevilget ramme og begge står ansvarlige for det samlede trekket.

Kan du kombinere Boligkreditt med boliglån?

Ja, det er mulig å kombinere Boligkreditt med boliglån, men den totale størrelsen på lånet og kredittrammen kan ikke overstige 60 % av takseringsverdien på boligen eller boligene du eier. 

Er det noen ulemper med Boligkreditt (rammelån)?

Hvis du er impulsiv og lett kan bruke mye penger på ting du egentlig ikke trenger, kan et rammelån kanskje være risikofylt. At pengene er så tilgjengelige, kan gjøre det utfordrende å la dem stå. 

Betingelser

  • Lånebeløp min. NOK 100 000
  • Løpetid inntil 10 år med pant i egen bolig innenfor 60% av boligens markedsverdi
Priser for Premium-kunder
Veiledende pris for Boligkreditt for Premium-kunder
Innenfor 60% av markedsverdiNominell renteEffektiv rente 80% utn.grad
Uansett lånebeløp2,90 % p.a.3,00 % p.a.*

*)Eff. rente 3,00 % p.a., 2.000.000,- o/25 år. Totale kostnader: kr 2 782 000,00

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

Priser for øvrige kunder
Andre betingelser og kostnader

Send inn din søknad nå

Søk om boligkreditt