BrukerstedsBankID

Logg inn med BankID

Fordeler med BrukerstedsBankID

  • Dine kunder kan signere avtaler og dokumenter via nettet.
  • Samme brukernavn og passord som i resten av Norge
  • Signering blir enklere og tryggere for dine kunder
  • Du sparer kostnader

Sikkert, enkelt og kostnadsbesparende

Sikker identifisering på nettet

Utsteder av BankID bekrefter din kundes identitet til deg og din identitet til kunden. Ditt brukersted får sikkerhet på like høyt nivå som de norske nettbanker.

Enkel innlogging for kunden

Med BankID kan man bruke samme brukernavn og passord for å logge inn på ethvert brukersted tilbyr BankID. Du slipper problemer med at dine kunder ikke husker sin elektroniske identifikasjon (brukernavn og passord) knyttet til ditt brukersted.

Papirløs kommunikasjon

BankID gjør det mulig å erstatte mange av dagens manuelle prosesser. Fordi signering med BankID er juridisk bindende gir dette mulighet for en komplett verdikjede på nett, enten det gjelder underskrift av dokumenter, bestilling av varer eller betaling.

Kostnadsbesparende

I tillegg til reduserte utgifter med papirløs kommunikasjon, sparer du kostnader til utvikling og drift av egne sikkerhetsløsninger.

Tilgang til over 3 millioner nettbankkunder

Brukere av norske nettbanker har allerede et BankID brukernavn og passord, og er skolert i hvordan man logger seg på og bruker BankID.

Tryggere kunder genererer mer forretning!

Slik kommer du i gang med BrukerstedsBankID

Ta kontakt med din kunderådgiver, en BankID forhandler eller besøk BankID Norges hjemmeside for nærmere forklaring på hvordan du kommer i gang med BrukerstedsBankID for din bedrift. På BankID Norges hjemmeside finnes også nærmere kontaktinformasjon til de forskjellige BankID forhandlerne.

Du kan også sende inn skjemaet her på siden, så tar vi kontakt med deg.

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager