Kortinnløsning

For å ta betalt med kort i butikk/nettbutikken din, trenger du en finansiell innløser avtale med Nordea. Vi samarbeider med BankAxept AS og Worldline (Visa og Mastercard kortinnløsning), og vil derfor kunne tilby de mest relevante løsninger innenfor kortinnløsning.

Totalløsning for fysisk bedrift

Bambora One – passer for deg som vil både ha innløsningsavtale og kortterminal for fysiske betalinger. Velg om du vil ha trådløs terminal eller om terminalen skal være koblet til kassasystemet ditt. 

  • Pris for kortterminal: fra 299 kr/måned
  • Pris per transaksjon: fra 1,75%
  • Bindingstid: 24 måneder.

Kun innløsningsavtale

Bambora Acceptance – passer for deg som kun trenger en innløsningsavtale for å kunne ta imot kortbetalinger i alle kanaler (butikk, på nett og mobil).

Totalløsning for e-handel

Bambora Checkout – Worldlines beste pakkeløsning for e-handel. Passer for deg som trenger å ta betalt online, en pakkeløsning med enkel prismodell uten startavgifter og bindingstider. 

En online betalingsløsning og innløsningsavtale i en og samme pakke. 

  • Månedsavgift kr 199,-
  • Transaksjonsavgift kortbetaling 1,35%* + 1,25 kr/transaksjon
  • Transaksjonsavgift annen betalingsmetode fra 1,25 per transaksjon. 

(*Forbruker debet/kredittkort, andre kort 2,50%) 

Betaling via Worldline

Nordea har et partnerskap med Worldline. Nordeas partnerskap gir deg muligheten til å signere en Kortinnløsningsavtale med Worldline. Worldline har bred erfaring med betalingstjenester, og kan tilby et tjenestespekter som vil tilfredsstille de behov din bedrift måtte ha knyttet til kortinnløsning av Visa og Mastercard.

BankAxept betalinger

Det må etableres egen avtale med BankAxept AS for BankAxept betalinger. Nordea vil være den finansielle innløseren for disse oppgjørene. Egen avtale må signeres.

Om Worldline

Worldline er en av Nordens ledende kortinnløsere og hjelper mer enn 125 000 forhandlere i 65 ulike land med å ta imot betalinger. Worldline er et av verdens største betalingsselskaper. Gjennom samarbeidet med Worldline tilbyr Nordea bedriften din en pakkeløsning med innløsningsavtale og kortterminal.  Du kommer raskt og enkelt i gang – som regel i løpet av 24 timer. Du har alltid tilgang til kundestøtte, seks dager i uken.

Er du allerede en kortinnløsningskunde og ønsker å kontakte Worldline?

Telefon: +47 21 93 95 90 (velg 2 for support) E-post: support@bambora.com

Les mer om Worldlines tilbud om kortinnløsning og kortterminaler

Her kan du også melde din interesse og snakke direkte med Worldlines salgsteam. Hvis du heller vil at rådgiveren din i Nordea skal hjelpe deg, må du gjerne kontakte oss direkte, så hjelper vi deg i gang.

Les mer og kom i gang her  Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager