Salg online?

Computer 640x360

Er du i gang med å ta de første trinnene i e-handel, eller har du allerede en nettbutikk eller en annen online tjeneste? Ønsker du enkel tilgang til alle relevante nordiske og internasjonale betalingsmetoder? Hvis ja, er Worldline Checkout det du trenger.

 

 

Salg i fysiske butikker?

Accounts Stack of Coins icon

Det skal være enkelt å akseptere kortbetalinger i fysiske butikker. Enten det er butikker, restauranter, kafeer eller servicebedrifter, sørger vi for at kundene dine enkelt og trygt kan betale, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Bare innbetaling?

Cards icon - 640x360

For å motta kortbetalinger trenger du både en kunderettet betalingsløsning - betalingsterminal eller online kasse - og en innløsningsavtale. Våre alt-i-ett-pakker inkluderer begge deler.

Betaling via Worldline

Nordea har et partnerskap med Worldline. Nordeas partnerskap gir deg muligheten til å signere en Kortinnløsningsavtale med Worldline. Worldline har bred erfaring med betalingstjenester, og kan tilby et tjenestespekter som vil tilfredsstille de behov din bedrift måtte ha knyttet til kortinnløsning av Visa og Mastercard.

BankAxept betalinger

Det må etableres egen avtale med BankAxept AS for BankAxept betalinger. Nordea vil være den finansielle innløseren for disse oppgjørene. Egen avtale må signeres.

Om Worldline

Worldline er en av Nordens ledende kortinnløsere og hjelper mer enn 125 000 forhandlere i 65 ulike land med å ta imot betalinger. Worldline er et av verdens største betalingsselskaper. Gjennom samarbeidet med Worldline tilbyr Nordea bedriften din en pakkeløsning med innløsningsavtale og kortterminal.  Du kommer raskt og enkelt i gang – som regel i løpet av 24 timer. Du har alltid tilgang til kundestøtte, seks dager i uken.

Er du allerede en kortinnløsningskunde og ønsker å kontakte Worldline?

Telefon: +47 21 93 95 90 (velg 2 for support) E-post: support.nordics@worldline.com

Les mer om Worldlines tilbud om kortinnløsning og kortterminaler

Her kan du også melde din interesse og snakke direkte med Worldlines salgsteam. Hvis du heller vil at rådgiveren din i Nordea skal hjelpe deg, må du gjerne kontakte oss direkte, så hjelper vi deg i gang.

Les mer og kom i gang her  Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager