Regnskap og bank i én flate

Effektiv drift og tid brukt på kjernevirksomhet er viktig for mindre bedrifter. Ved å integrere bank og regnskap frigjøres tid fra rapportering og billagsføring.

Regnskap og bank = sant

Mange som driver et nyopprettet eller mindre selskap ser på regnskap som en tungvint oppgave. Kanskje betaler du regningene i nettbanken, men utsetter å føre inn i regnskapet? Eller synes du det er komplisert å sikre at mva, lønn og offentlige avgifter blir riktig beregnet, betalt og regnskapsført? 

Dersom du kjenner deg igjen i dette er det store fordeler for deg og ditt firma ved å samle både regnskap og banktjenester. Det kan du hos Nordea. 

Bank og regnskap i én flate vil gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for deg som driver en liten bedrift, så du kan konsentrere deg om å øke omsetning og vie tiden til dine kjerneoppgaver.

Skreddersydd for mindre bedrifter

Steen Lerche-Jensen i IKT konsulentselskapet Kitsune AS forklarer at han har hatt flere ulike regnskapsførere siden oppstart i 2011, men at det har kostet mer enn det smaker. Han har derfor gått over til å føre regnskapet selv ved å bruke Nordea RegnskapÅpnes i nytt vindu

For små selskaper kan ekstern regnskapsfører bety høye kostnader og ofte lav servicegrad.

"Jeg liker Nordea Regnskap fordi det er enkelt å kjøre lønn, betale moms og legge inn bilag. Jeg trenger derfor ingen regnskapsfører i tillegg", forteller Lerche-Jensen. 

Tjenesten er skreddersydd for små selskaper, og du får alt trenger til en liten bedrift - fakturering, regnskap, og lønnskjøring. Systemet kobles også opp mot Altinn for rapportering til det offentlige.

"Med Nordea Regnskap kunne jeg komme i gang uten fast regnskapsfører, og dermed spare kostnader. Skulle jeg likevel trenge hjelp av eksperter, har jeg enkel tilgang til kundeservice og eventuelt en chatte-tjeneste med en autorisert regnskapsfører. Jeg er veldig fornøyd med regnskapsprogrammet og den service jeg har fått", sier Lerche-Jensen.

Tjenesten er levert i samarbeid med vår partner Luca Labs.

Fordeler:

  • Bankintegrasjon med automatisk oppdatert saldo og avstemming - helt gratis!
  • Enkel tilgang til hjelp fra regnskapsfører, uten å inngå fast avtale
  • Alle faktureringsbehov og ubegrenset antall
  • MVA-melding sendes direkte til Altinn
  • Glem aldri å betale en faktura igjen. Vi sikrer at du får påminnelser om frister
  • Enklere samarbeid - gratis å legge til flere brukere og enkel tilgangsstyring
  • Mobiltilpasset - slik at du kan enkelt fakturere på farten!

Ønsker du Nordea Regnskap?

Bestill her

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager