we.trade – en plattform til internasjonal handel

Nordea er en av partnerne i we.trade, en helt ny og sikker handelsplattform bestående av mer enn 10 ledende europeiske banker. we.trade reduserer risikoen for deg når du handler med ukjente partnere, samtidig som plattformen forenkler det administrative arbeidet.

Colleagues in office

Selskaper er avhengige av tillit

Vi utvikler oss mer mot den digitale verden, og we.trade støtter både oppstartsbedrifter og etablerte virksomheter som driver med handel, på en enkel og trygg måte. 

Med noen få klikk får du tilgang til kunder og leverandører over hele Europa. Internasjonale betalingsalternativer er lett tilgjengelige.

we.trade gjør det enklere å handle

we.trade knytter deg og potensielle forretningspartnere sammen gjennom en nettplattform. Når du er tilkoblet, fungerer we.trade som en handelsplattform som forenkler dokumenthåndteringen, for eksempel gjennom digitale og juridisk bindende kontrakter og andre enkle skjemaer. Dette hjelper deg med å holde oversikten over bestillingene og kontraktene dine. Alle involverte parter støtter seg på den samme dokumentasjonen samtidig – det er fullstendig transparent og sporbart.

Betalingen din kan sikres av partnerbankene med en betalingsgaranti. På denne måten er du sikret oppgjør ved forfallsdato.

Alle bedriftene som forplikter seg til we.trade, er verifisert og må være kunde i en av we.trades partnerbanker for å delta.

Woman with construction helmet

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Administrer all handel på én plattform

we.trade infographic NO

Bank Payment Undertaking – selger

Motta betalingen umiddelbart når betingelsene for oppgjøret er oppfylt.

✓ Attraktive betalingsvilkår 

✓ Umiddelbar betaling etter levering 

✓ Frigjør kapital

Bank Payment Undertaking – kjøper

Nordea garanterer betaling av transaksjonen når betingelsene for oppgjøret er oppfylt.

✓ Unngå forhåndsbetalinger 

✓ Utvid betalingsvilkår 

✓ Betal mindre

Utføring av betalinger

Betalinger utføres automatisk når oppgjørsbetingelsene er oppfylt.   

✓ Gratis betalinger

✓ Betalingen håndteres av plattformen  

✓ Få betalt i tide

Teknologien og menneskene bak we.trade

we.trade er bygget på blockchain-teknologi som er regnet som verdens mest avanserte og sikre måte å transportere data på mellom flere interessenter og brukere.

we.trade ble grunnlagt i 2017 og er et samarbeid mellom ledende europeiske banker som Nordea, Deutsche Bank, HSBC og Rabobank. Vi har en felles ambisjon om å støtte opp under små og mellomstore bedrifters mulighet til å handle på tvers av landegrenser. Den nettbaserte plattformen ble lansert i slutten av 2018 og har allerede mer enn 10 europeiske partnerbanker og flere banker kommer.

Du kan se listen over alle partnerbankene herÅpnes i nytt vindu

Du kan også ta del i we.trade

Bli med kostnadsfritt i dag