Vi hjelper deg med å gjøre pensjon enkelt og forståelig

Det er viktig at du får frigjort tid til det som gir bedriften verdi, så kan vi hjelpe deg med det vi er best på - nemlig pensjon. 

Vil du helst bruke tiden din på noe annet enn pensjonsavtalen?

Hos oss får du tilgang til Bedriftsdialogen, som er et intuitivt verktøy som gjør det enkelt for deg å administrere pensjonsavtalen. Her er det kjapt og enkelt å gjøre endringer og få oversikt. Les mer om Bedriftsdialogen.

Synliggjør pensjon som et ansattgode

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn og et viktig ansattgode. Dessverre er det få som har oversikt over hva de faktisk får i pensjon. I webapp'en Nordea Boost visualiserer vi pensjon på en helt ny og oversiktlig måte for dine ansatte. Her kan de enkelt sjekke lønnen sin som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke denne. Prøv Nordea Boost

I fordelsportalen Nordea Liv Pluss i nytt vindu får dine ansatte blant annet god oversikt over pensjonen sin og rabatter fra en rekke kjente merkevarer. I tillegg finner de nyttig og relevant informasjon om pensjon, sparing og livsforsikring som de nok ikke kunne fra før. Tjenesten er alderstilpasset og vil gi informasjon om pensjon basert på om du er ny i arbeidslivet – eller om du nærmer deg pensjonsalder. Se film om Nordea Liv Pluss.

Jeg vil bli kontaktet!

Bærekraftig pensjonssparing til dine ansatte

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Nå kan dine ansatte samle pensjonsmidlene sine i selskaper som har ekstra høyt fokus på miljø, menneskerettigheter, sosiale- og forretningsetiske forhold.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret

Fordeler til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til en rekke gode rabatter på kjente merkevarer, full oversikt over pensjonssparingen og alderstilpasset informasjon.

Les om Nordea Liv Pluss Åpnes i nytt vindu

Vi tar vare på dine ansatte Åpnes i nytt vindu

For å gi dine ansatte god oversikt over pensjonen sin og økt forståelse, har vi utviklet mobilløsningen Nordea Boost. Her er det enkelt å ta smarte grep og få den oversikten de trenger.

Les om Nordea Boost Åpnes i nytt vindu

Hva vil det si å være pensjonskunde i Nordea?

Fem gode grunner til å ha bedriftens pensjonsavtale i Nordea:

  • Du og dine ansatte får tilgang til effektive digitale verktøy
  • Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode
  • Ansatte i små og mellomstore bedrifter får, gjennom Nordea Liv Pluss, tilgang til gode rabatter på en rekke kjente merkevarer
  • Konkurransedyktig pris på pensjonsavtalen
  • Vi har over tid oppnådd god avkastning på våre mest populære fondspakker tilpasset pensjonssparing. Dette gir mer pensjon til de ansatte

Har bedriften kanskje allerede en bankavtale i Nordea? Hvorfor ikke samle pensjonen hos oss også? Det er enkelt å flytte pensjonsavtalen, og dere blir godt ivaretatt i flytteprosessen. Legg igjen kontaktinformasjon - vi tar kontakt. 

Vil du vite mer?

Interessert i å høre mer om innskuddspensjon i Nordea?

Registrer kontaktinformasjon Åpnes i nytt vindu

Gi dine ansatte gode fordeler

God oversikt over pensjonssparingen og attraktive rabatter - Nordea Liv Pluss gir dine ansatte begge deler. Nordea Liv Pluss er tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter. 

Les merÅpnes i nytt vindu

Se kort film om Nordea Liv Pluss

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea