Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Bedrift Ris og ros

Få frigjort tid til det som er viktig

Går det mye tid til ting som ikke er bedriftens kjernevirksomhet? Vi gir deg smarte digitale løsninger til administrering og synliggjøring av pensjonsavtalen - så får du frigjort tid til det som er viktig.

Vi hjelper deg med å gjøre pensjon enkelt og forståelig

Det er viktig at du får frigjort tid til det som gir bedriften verdi, så kan vi hjelpe deg med det vi er best på - nemlig pensjon. 

Vil du helst bruke tiden din på noe annet enn pensjonsavtalen?

Hos oss får du tilgang til Bedriftsdialogen, som er et intuitivt verktøy som gjør det enkelt for deg å administrere pensjonsavtalen. Her er det kjapt og enkelt å gjøre endringer og få oversikt. Les mer om Bedriftsdialogen.Åpnes i nytt vindu

Synliggjør pensjon som et ansattgode

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn og et viktig ansattgode. Dessverre er det få som har oversikt over hva de faktisk får i pensjon. I webapp'en Nordea Boost visualiserer vi pensjon på en helt ny og oversiktlig måte for dine ansatte. Her kan de enkelt sjekke lønnen sin som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke denne. Prøv Nordea BoostÅpnes i nytt vindu og se hva dine ansatte får tilgang til. I tillegg kan de ansatte logge på Nordea Liv PlussÅpnes i nytt vindu, hvor de får en rekke gode rabatter på kjente merkevarer. 

Jeg vil bli kontaktet!

Er bedriften din klar for egen pensjonskonto? Åpnes i nytt vindu

1. januar 2021 er lovendringen om egen pensjonskonto planlagt innført. Dette gir bedriften et økt informasjonskrav til de ansatte. Med smarte digitale løsninger hjelper vi deg med dette.

Hvorfor Nordea Boost? Åpnes i nytt vindu

Fordeler til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til en rekke gode rabatter på kjente merkevarer, full oversikt over pensjonssparingen og alderstilpasset informasjon.

Les om Nordea Liv Pluss Åpnes i nytt vindu

Vi tar vare på deg Åpnes i nytt vindu

1. januar 2021 er lovendringen om egen pensjonskonto planlagt innført. Dette gir bedriften et økt informasjonskrav til de ansatte. Med smarte digitale løsninger hjelper vi deg med dette.

Les mer om lovendringen Åpnes i nytt vindu

Bærekraftig pensjonssparing til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Nå kan dine ansatte samle pensjonsmidlene sine i selskaper som har ekstra høyt fokus på miljø, menneskerettigheter, sosiale- og forretningsetiske forhold.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret! Åpnes i nytt vindu

Hva vil det si å være pensjonskunde i Nordea?

Fem gode grunner til å ha bedriftens pensjonsavtale i Nordea:

  • Du og dine ansatte får tilgang til effektive digitale verktøy
  • Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode
  • Ansatte i små og mellomstore bedrifter får, gjennom Nordea Liv Pluss, tilgang til gode rabatter på en rekke kjente merkevarer
  • Konkurransedyktig pris på pensjonsavtalen
  • Vi har over tid oppnådd god avkastning på våre mest populære fondspakker tilpasset pensjonssparing. Dette gir mer pensjon til de ansatte

Har bedriften kanskje allerede en bankavtale i Nordea? Hvorfor ikke samle pensjonen hos oss også? Det er enkelt å flytte pensjonsavtalen, og dere blir godt ivaretatt i flytteprosessen. Legg igjen kontaktinformasjon - vi tar kontakt. 

Vil du vite mer?

Interessert i å høre mer om innskuddspensjon i Nordea?

Registrer kontaktinformasjon Åpnes i nytt vindu