Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Bedrift Ris og ros
Liten jente feirer jul

Få mer tid til det som er viktig for bedriften

Går det mye tid til ting som ikke er bedriftens kjernevirksomhet? Vi gir deg smarte digitale løsninger til administrering og synliggjøring av pensjonsavtalen - så får du frigjort tid til det som er viktig.

Vi hjelper deg med å gjøre pensjon enkelt og forståelig

Det er viktig at du får frigjort tid til det som gir bedriften verdi, så kan vi hjelpe deg med det vi er best på - nemlig pensjon. 

Vil du helst bruke tiden din på noe annet enn pensjonsavtalen?

Hos oss får du tilgang til Bedriftsdialogen, som er et intuitivt verktøy som gjør det enkelt for deg å administrere pensjonsavtalen. Her er det kjapt og enkelt å gjøre endringer og få oversikt. Les mer om Bedriftsdialogen.Åpnes i nytt vindu

Synliggjør pensjon som et ansattgode

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn og et viktig ansattgode. Dessverre er det få som har oversikt over hva de faktisk får i pensjon. I webapp'en Nordea Boost visualiserer vi pensjon på en helt ny og oversiktlig måte for dine ansatte. Her kan de enkelt sjekke lønnen sin som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke denne. Prøv Nordea BoostÅpnes i nytt vindu og se hva dine ansatte får tilgang til. I tillegg kan de ansatte logge på Nordea Liv PlussÅpnes i nytt vindu, hvor de får en rekke gode rabatter på kjente merkevarer. 

Boost pensjonen Åpnes i nytt vindu

La dine ansatte få visualisere pensjonen sin på en helt ny måte i Nordea Boost. Her kan de sjekke lønnen sin som pensjonist og ta flere smarte grep for å øke den.

Hvorfor Nordea Boost? Åpnes i nytt vindu

Fordeler til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til en rekke gode rabatter på kjente merkevarer, full oversikt over pensjonssparingen og alderstilpasset informasjon.

Les om Nordea Liv Pluss Åpnes i nytt vindu

Vi tar vare på deg Åpnes i nytt vindu

1. januar 2021 er lovendringen om egen pensjonskonto planlagt innført. Dette gir bedriften et økt informasjonskrav til de ansatte. Med smarte digitale løsninger hjelper vi deg med dette.

Les mer om lovendringen Åpnes i nytt vindu

Invester med tanke på fremtiden Åpnes i nytt vindu

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Gi de ansatte tilgang til gode pensjonsfond med ekstra fokus på bærekraft.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret! Åpnes i nytt vindu

Hva vil det si å være pensjonskunde i Nordea?

Det er en rekke fordeler ved å ha pensjonsavtalen hos oss:

  • Både bedriften og dine ansatte får tilgang til markedsledende digitale løsninger
  • Det er viktig for ansatte å forstå verdien av pensjonsavtalen sin. I Nordea hjelper vi deg med synliggjøring av denne viktige ansattgoden 
  • Alle ansatte får gode rabatter på kjente merkevarer gjennom Nordea Liv Pluss
  • Nordea Liv har over tid oppnådd god avkastning i våre mest populære fondspakker for sparing i innskuddspensjon. God avkastning gir høyere pensjon til de ansatte
  • Konkurransedyktig pris

Det er enkelt for dere å flytte pensjonsavtalen til oss, og dere vil bli godt ivaretatt i flytteprosessen. Har bedriften kanskje allerede en bankavtale i Nordea? Hvorfor ikke samle pensjonen hos oss også? Legg igjen kontaktinformasjon - vi tar kontakt. 

Vil du vite mer?

Interessert i å høre mer om innskuddspensjon i Nordea?

Registrer kontaktinformasjon Åpnes i nytt vindu