Riktige verktøy gjør pensjon mindre tidkrevende

Fem gode grunner til å ha bedriftens pensjonsavtale i Nordea:

  • Du og dine ansatte får tilgang til effektive digitale verktøy 
  • Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode. Gjennom Nordea Boost får de ansatte bedre forståelse av pensjonsavtalen sin
  • Konkurransedyktig pris på pensjonsavtalen
  • Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode. I fordelsportalen Nordea Liv Pluss får dine ansatte blant annet god oversikt over pensjonen sin og rabatter fra en rekke kjente merkevarer. Les mer
  • Vi har over tid oppnådd god avkastning på våre mest populære fondspakker tilpasset pensjonssparing. Dette gir mer pensjon til de ansatte. Ønsker dine ansatte bærekraftig pensjonssparing? Samle pensjonen i Nordea Liv Bærekraft Valutasikret! 

Har bedriften kanskje allerede en bankavtale i Nordea? Hvorfor ikke samle pensjonen hos oss også? Det er enkelt å flytte pensjonsavtalen, og dere blir godt ivaretatt i flytteprosessen. Legg igjen kontaktinformasjon - vi tar kontakt innen 3 virkedager. 

Jeg vil bli kontaktet!

Vil du vite mer?

Interessert i å høre mer om innskuddspensjon i Nordea?

Registrer kontaktinformasjon Åpnes i nytt vindu

Bærekraftig pensjonssparing til dine ansatte

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Nå kan dine ansatte samle pensjonsmidlene sine i selskaper som har ekstra høyt fokus på miljø, menneskerettigheter, sosiale- og forretningsetiske forhold.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret

Fordeler til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til en rekke gode rabatter på kjente merkevarer, full oversikt over pensjonssparingen og alderstilpasset informasjon.

Les om Nordea Liv Pluss Åpnes i nytt vindu

Vi tar vare på dine ansatte Åpnes i nytt vindu

For å gi dine ansatte god oversikt over pensjonen sin og økt forståelse, har vi utviklet mobilløsningen Nordea Boost. Her er det enkelt å ta smarte grep og få den oversikten de trenger.

Les om Nordea Boost Åpnes i nytt vindu

Pensjonssparing med fokus på bærekraft

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Dine ansatte kan samle pensjonsmidlene sine i selskaper som har ekstra høyt fokus på miljø, sosiale- og forretningsetiske forhold og menneskerettigheter.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret!