Innskuddspensjon på 1 - 2 - 3

Har du ansvar for bedriftens pensjonsavtale? Vet du nok om de nye reglene for innskuddspensjon eller innskuddspensjon generelt? For å gjøre det enkelt for deg har vi laget noen korte filmsnutter der vår pensjonsekspert Liven Sandell gir deg kunnskapen du trenger!

Innskuddspensjon

Se vår pensjonsekspert, Liven Sandell, forklare på en enkel måte hva innskuddspensjon er. Hun gir deg også en kort innføring i de nye reglene rundt opptjening av pensjon til dine ansatte. Filmen varer i underkant av 3 minutter. Snurr film! 

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Investeringsprofiler

De fleste bedrifter sparer i dag til pensjon for de ansatte gjennom innskuddspensjon. Men vet du hvordan disse pengene egentlig bør plasseres? Vår pensjonsekspert, Liven Sandell, forklarer og gir gode tips i denne filmen som varer i 5 minutter. 

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Hva vil det si å være pensjonskunde i Nordea?

Fem gode grunner til å ha bedriftens pensjonsavtale i Nordea:

  • Du og dine ansatte får tilgang til effektive digitale verktøy
  • Vi hjelper deg med å synliggjøre pensjon som et viktig ansattgode
  • Ansatte i små og mellomstore bedrifter får, gjennom Nordea Liv Pluss, tilgang til gode rabatter på en rekke kjente merkevarer
  • Konkurransedyktig pris på pensjonsavtalen
  • Vi har over tid oppnådd god avkastning på våre mest populære investeringsprofiler tilpasset pensjonssparing. Dette gir mer pensjon til de ansatte

Har bedriften kanskje allerede en bankavtale i Nordea? Hvorfor ikke samle pensjonen hos oss også? Det er enkelt å flytte pensjonsavtalen, og dere blir godt ivaretatt i flytteprosessen. Legg igjen kontaktinformasjon - vi tar kontakt. 

Vil du vite mer?

Interessert i å høre mer om innskuddspensjon i Nordea?

Registrer kontaktinformasjon Åpnes i nytt vindu

Fordeler til dine ansatte Åpnes i nytt vindu

I Nordea Liv Pluss får dine ansatte tilgang til en rekke gode rabatter på kjente merkevarer, full oversikt over pensjonssparingen og alderstilpasset informasjon.

Les om Nordea Liv Pluss Åpnes i nytt vindu

Pensjonssparing med fokus på bærekraft

Hvordan pensjonen investeres kan utgjøre en forskjell. Dine ansatte kan samle pensjonsmidlene sine i selskaper som har ekstra høyt fokus på miljø, sosiale- og forretningsetiske forhold og menneskerettigheter.

Les om Nordea Liv Bærekraft Valutasikret!

Vi tar vare på dine ansatte Åpnes i nytt vindu

For å gi dine ansatte god oversikt over pensjonen sin og økt forståelse, har vi utviklet mobilløsningen Nordea Boost. Her er det enkelt å ta smarte grep og få den oversikten de trenger.

Les om Nordea Boost Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager