Tror du at vi kun jobber med investering og forvaltning?

Å legge en god plan for fremtiden dreier seg ofte om langt mer enn selv forvaltningen av formuen. Det som virkelig betyr noe er å bli kjent med deg og din historie. Hva er viktig for deg, og hva ønsker du å oppnå? Vi gir deg mulighet til å nå dine mål, til å bli utfordret og bli inspirert til å tenke nytt. 

Ved endringer i livet, dukker det opp nye økonomiske og juridiske spørsmål du må ta stilling til. Hos oss får du tilgang til høyt utdannede jurister og advokater som hjelper deg med juridiske problemstillinger enten det gjelder arv og testamente, fremtidsfullmakt, skatt, overføring av formue til neste generasjon m.m. 

Lån kan også spille en viktig rolle i å hjelpe deg å nå dine økonomiske mål og realisere en drøm. Hos oss får du et bredt utvalg av finansieringsløsninger tilpasset ditt behov. 

Når det gjelder investeringer er vår rådgivning basert på solid teori og mange års erfaring. Vi har tilgang til et bredt nettverk av de fremste ekspertene når vi foretar våre analyser av fremtiden. Du kan føle deg trygg på at vi gir de beste rådene for at du skal kunne oppnå en best mulig avkastning ut fra gitt risiko på en ansvarlig måte. Produktene du får tilgang til er bærekraftige og eksklusive for deg som Private Banking kunde. 

Sist, men ikke minst får du tilgang til PB Direct, en kundeservice i «verdensklasse». De gjør hverdagen din smidig, alltid med et smil om munnen. Og som om ikke det var nok, får du som kunde i Nordea Private Banking tilgang til arrangementer både i Norge og utlandet. 

Gjennom vårt verditilbud ivaretar vi deg, ditt selskap og din familie, og får deg til å føle deg velkommen til et team som står ved din side gjennom hele reisen.  

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

- Ulike behov krever et bredt verditilbud og tilgang til den beste ekspertisen. Og her er vi gode. Ole-Kristian Storvik, rådgiver i Nordea Private Banking.

Se flere videoer

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.