Gjennomføre endringer

Å endre et selskap kan ta tid, men med grundige forberedelser øker sjansen for en smidig prosess. Alle situasjoner er ulike og noen ganger kompliserte, så det kan lønne seg å få hjelp av eksperter. 

En vakker dag begynner du kanskje å tenke på selskapets fremtid. Du vil kanskje overføre eierskapet, men du vet ikke hvordan du skal gå frem eller når. Du ønsker kanskje å involvere barna dine eller andre partnere og overføre hele eller deler av eierskapet til dem. Eller så tenker du kanskje på å selge. Uansett hvordan situasjonen din ser ut, er det mange spørsmål å ta tak i, samtidig som du må holde fokus på å drive virksomheten. 

Snakk med rådgiveren din i Private Banking, som setter deg i kontakt med kunnskapsrike eksperter. De kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre endringer, samtidig som du får rådgiving rundt din personlige formue og selskapets langsiktige midler. 

Ønsker du å gjennomføre endringer i selskapet ditt?

Vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.