Dine investeringer

Ingen personer – eller familier – er like. I Nordea Private Banking mener vi at alle har sin egen unike historie og behov, og derfor leverer vi skreddersydd rådgivning til akkurat deg.

Vår rådgivning tar utgangspunkt i deg

Mange ting kan påvirke formuen din. Hendelser i privatlivet eller rundt om i verden kan påvirke den økonomiske situasjonen din. I Nordea Private Banking handler det om å gi riktige råd. 

Hvilke planer har du og familien for fremtiden? Vi samarbeider om å få en oversikt over formuen og mulighetene den fører med seg. Vi ser på hvordan alle de ulike elementene i den personlige formuen din fungerer og tar utgangspunkt i dette for å skape det best mulige økonomiske grunnlaget for deg og familien din.

La proffene ta seg av det

Hvis du mener at det finnes mer i livet enn daglige investeringsbeslutninger, eller hvis du ønsker at deler av eller alle midlene dine skal håndteres av profesjonelle kapitalforvaltere, kan aktiv porteføljeforvaltning være den rette løsningen for deg. 

Med aktiv forvaltning blir formuen forvaltet av Nordeas porteføljeforvaltere, og du får tid og frihet til å fokusere på andre ting som er viktig for deg.

Bærekraftige investeringer

Som investor kan du gjøre en forskjell gjennom valgene du tar med pengene dine. Å velge en investering foran en annen er en av de grunnleggende oppgavene til en investor. 

I Nordea har vi jobbet lenge med bærekraft, og gjennom vårt internasjonalt anerkjente team av dedikerte investeringsspesialister er vi ledende innen bærekraftige investeringer.