Hvordan vil du investere pengene dine?

Hovedmålet med en investering er å oppnå best mulig avkastning, men det er også viktig at det skjer på en ansvarlig måte. Hos oss i Nordea Private Banking kan du føle deg trygg på nettopp dette. For å oppnå en best mulig avkastning for en gitt risiko er det viktig å spre investeringene på ulike aktiva klasser. Det er du som kunde som må ta stilling til hvor stor risiko du er villig til å ta. I tillegg til å gi en anbefaling på den langsiktige sammensetningen av porteføljen, såkalt strategisk allokering, gir våre strateger også anbefalinger på mer taktisk allokering (kortsiktig anbefaling). Dersom utsiktene i aksjemarkedet er gode kan vi anbefale en overvekt av aksjer. Vi mener det er viktig med et aktivt markedssyn, slik at du skal oppnå en best mulig avkastning.  

Som investor eller andelseier i fond er du direkte eller indirekte eier i et eller flere selskaper. Ved investering i fond med fokus på bærekraft, bidrar du til en bedre fremtid. I Nordea har vi fokus på både klima, miljø, sosial og økonomisk bærekraft. 

Vårt fokus er DEG – for oss er det viktig at du tar en riktig og fornuftig beslutning slik at du når dine mål. 

I videoen nedenfor forteller, Erik Bruce, Sjefstrateg om hvordan han jobber.  

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

- Det beste rådet vi gir kundene våre er å spre investeringene på ulike aktiva. Da oppnår du best mulig avkastning for gitt risiko, Erik Bruce, Sjefstrateg.

Se flere videoer

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.