Slik jobber en Private Banking-rådgiver i Nordea

Som Private Banking-kunde i Nordea får du din egen dedikerte rådgiver som blir din hovedrelasjon og din inngangsport til hele vårt verditilbud. Der det er behov trekkes det inn spisskompetanse enten det er snakk om finansielle eller juridiske problemstillinger. Det starter med deg, ditt liv og dine prioriteringer. Vi skal sørge for at du får mest mulig ut av dine verdier. I videoen nedenfor forteller Ole-Kristian Storvik hvordan han jobber.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

- Min viktigste oppgave er å se dine behov og ditt potensiale - og gi deg tilgang til vårt nettverk av spesialister. Som rådgiver skal jeg se helheten og inspirere deg til å se nye muligheter, løse utfordringer og sikre fremtiden både for deg, familien din og selskapet ditt. Ole-Kristian Storvik, Private Banking-rådgiver i Nordea

Se flere videoer om hva vi kan tilby deg

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.