Hvordan skal neste generasjon videreføre arven etter deg?

Familien er det kjæreste vi har, og i Nordea Private Banking har vi et verditilbud som omfatter hele familien – også neste generasjon. 

Å være en del av neste generasjon, handler også om å være forberedt på å arve en familiebedrift eller formue. Vi kan bidra med vår erfaring og kunnskap for å møte disse utfordringene sømløst, slik at du er best mulig rustet når arven skal føres videre. Hos oss skal du få de beste digitale løsningene, toppet med personlig oppfølging skreddersydd for hver unike kunde.  

Alt handler om å skape åpne og trygge relasjoner og vi vil gjerne være med på reisen med å tilrettelegge for neste generasjon. Vi skal være en støttespiller for deg og familien i dag og i fremtiden. 

 I videoen nedenfor forteller, Fredrik Thinn, Rådgiver Private Banking Next Generation om hvordan han jobber. 

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

- Jeg bruker mye tid på å lære opp og forberede de unge på fremtiden, Fredrik Thinn Rådgiver, Private Banking Next Generation.

Se flere videoer

Kontakt oss

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.