Bli kunde

Vi tilbyr skreddersydde, helhetlige løsninger til formuende enkeltpersoner, familier og bedriftseiere med en formue på mer enn 6 000 000 kroner i midler til investering. Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg.

La oss begynne med å snakke om deg. Hvilke behov og forventninger har du?

Ja, sett meg i kontakt med en rådgiver.

En av rådgiverne våre ringer deg for å avtale et møte i løpet av 24 timer.

Avtal et rådgivningsmøte

Helhetlige, skreddersydde tilbud og banktjenester

For formuende enkeltpersoner, familier og bedriftseiere

Som kunde i Nordea Private Banking får du en dedikert rådgiver som er din personlige sparringspartner. Vi vil hjelpe deg slik at du får utnyttet hele formuens potensiale. Vi skal sørge for at du føler deg velkommen og ivaretatt, og hos oss møter du en rådgiver som lytter og forstår hvilke behov du har. 

Vi er nysgjerrige og vil stille deg en del spørsmål. Det er fordi vi bryr oss om deg, og ønsker å gi deg rådgivning tilpasset dine behov og ønsker.  

Du vil merke vår brede kompetanse, og være trygg på at rådene vi gir er de beste for deg. Rammene for vårt samarbeid avtaler vi sammen, og vi følger deg opp på den måten du ønsker. 

Et nettverk med eksperter som veileder deg

Hvordan kan du sikre formuen for fremtiden? Vi håndterer juridiske spørsmål knyttet til formuesplanlegging for deg, din familie og ditt selskap. Vi setter deg i kontakt med våre egne spesialister, eller vi viser vei til eksperter i nettverket vårt. 

For å kunne dra full nytte av Private Banking-tilbudet vårt må du ha over 6 000 000 kroner i midler til investering. Du kan treffe oss på et av kontorene våre eller på nettet, hvis du foretrekker det.