Avtale om eFaktura Bedrift

Ved å sende inn informasjonen under kan eFaktura Bedrift legges til i Nordea Business/Nettbank Bedrift. Den som skal ha tilgang til tjenesten må ha tilgang til nettbanken fra tidligere. Har ikke den som skal administrerere eFaktura Bedrift tilgang til nettbank fra før, kan nettbanktilgang og eFaktura Bedrift bestilles herÅpnes i nytt vindu. Personen som fylles inn som kontaktperson, vil være nettbankbrukeren som får tilgang. Ønsker flere nettbankbrukere tilgang, må tilsvarende skjema fylles ut for alle.  

 

 

Kanal

Nordea Nettbank Bedrift.

Gebyr

Månedsgebyret trekkes fra driftskontoen månedlig. 

Priser

Tjenesten koster 50,- kr i månedsgebyr. For øvrige priser se prisliste herÅpnes i nytt vindu.

  

Belastningskontoen er den kontoen hvor Nordea vil belaste alle gebyrer vedrørende tjenesten. Hvis gal konto fylles ut, vil standard konto for belastning benyttes.

Avtalen må signeres av signaturberettiget i henhold til firmaattesten i Brønnøysundregistrene. Prokurist kan ikke signere for tilganger i nettbank. Hvis ikke bedriften har definert signaturrett, signerer styret i fellesskap. Hvem som kan signere på vegne av bedriften kan slås opp med firmanavn / organisasjonsnummer herÅpnes i nytt vindu

  

Skriv inn for og etternavn

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager