Utslippskalkulator

Nå blir det mye enklere å måle bedriftens karbonavtrykk. Bruk kalkulatoren fra Normative til å måle utslipp av klimagasser.

Start bedriftens klimaomstilling

Vi står overfor store klimatrusler, og alle kan gjøre sitt i arbeidet for et mer ansvarlig næringsliv. Men det er vanskelig å gjøre noe med det du ikke kan måle. Beregning av utslipp kan være krevende og tar tid, så vi gjør nå denne oppgaven lettere for kundene våre. Vi har startet et samarbeid med Normative, og tilbyr karbonkalkulatoren Business Carbon Calculator. Den er enkel å ta i bruk, og som Nordea-kunde får du gratis tilgang.

Nyttige funksjoner

  • Måle og forstå karbonavtrykket deres
  • Sørge for at dere etterlever myndighetenes rapporteringskrav
  • Få oversikt over deres største utslippskilder og kickstarte veien mot netto null
  • Dele utslippsrapporter og resultater med relevante interessenter

Kalkulatoren er utviklet for små og mellomstore bedrifter, og vil gi deg en god og enkel oversikt over bedriftens klimagassutslipp. For større selskaper og bedrifter med mer komplekse og sammensatte behov, tilbys 25% rabatt på Normatives mer avanserte løsning. Denne er utviklet for å gi mer grundig og detaljrik innsikt i bedriftens ulike utslippskategorier, og med et særlig fokus på å identifisere utslippskilder i bedriftens verdikjede. I tillegg vil Normatives klimaeksperter bistå bedriften med konkrete tips og steg til hvordan kutte utslipp. 

Om samarbeidet

Nordea har inngått et samarbeid med Normative - en global aktør med hovedkontor i Stockholm. De har jobbet med karbonregnskap siden 2014 og er offisiell partner av FN-støttende SME Climate HubÅpnes i nytt vindu. Karbonkalkulatoren er utviklet med støtte fra Google.org og følger GHG-standarden (Greenhouse Gas Protocol).Åpnes i nytt vindu

Med Normatives karbonkalkulator kan Nordeas bedriftskunder måle eget karbonavtrykk og rapportere om fremgang i arbeidet med å redusere utslipp, til for eksempel kunder eller investorer. 

Les mer om Normative herÅpnes i nytt vindu

Mål utslippene dine med Normatives utslippskalkulator

Fyll ut skjemaet og kom i gang

Kom i gang

Se hvordan Business Carbon Calculator fungerer

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Videoen er kun tilgjengelig på engelsk

Andre nyttige løsninger fra Normative

Carbon Legislation Tracker

Med Normatives Carbon Legislation Tracker får du informasjon om gjeldende regelverk, og om hvordan dere kan være konkurransedyktig i et marked i endring. Svar på fem enkle spørsmål for å finne ut hvilke obligatoriske rapporteringskrav, frivillige rammeverk og bransjespesifikke retningslinjer som gjelder for bedriften.

Les mer om Normatives Carbon Legislation TrackerÅpnes i nytt vindu

Carbon Glossary

I Carbon Glossary finner du en oversikt over de vanligste begrepene rundt karbonrapportering og rammeverk, slik som forkortelser. Denne ordlisten er nyttig både for ferskinger og for bransjeveteraner som har lyst til å oppdatere seg på begreper på dette området.

Se ordlisten fra NormativeÅpnes i nytt vindu

Spørsmål og svar

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager