Gjør handel med utlandet enklere

Dersom du driver med import- eller eksportvirksomhet, er det mange fordeler med å veksle valuta i Nordeas nettbaserte løsning.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Eksporterer du varer til utlandet?

Nå kan du veksle hjemme og tilby dine kunder priser i lokal valuta.

Hvorfor? Du reduserer risikoen for at kunden velger en annen leverandør som tilbyr priser i lokal valuta. Kunden trenger ikke bruke tid på å holde styr på forskjellige valutaer, noe som gjør kjøpsbeslutningen enklere.

Importerer du varer fra utlandet?

Nå kan du veksle hjemme og tilby å betale leverandørene dine i lokal valuta.

Hvorfor? Du reduserer risikoen for at leverandøren øker prisen og dermed din innkjøpspris av frykt for at valutakursen utvikler seg negativt i løpet av kjøpsprosessen.

Du kan veksle hjemme – Verktøy

Vi tilbyr hjelp med å implementere en fleksibel løsning for deg som vil veksle hjemme. Ved å opprette valutakonti og få tilgang til e-Markets portalen kan du raskt og enkelt veksle valuta via PC, nettbrett eller mobil – uansett hvor du befinner deg. I tillegg får du tilgang til analyser, prognoser og kurser i realtid.

Om din bedrift sender betalinger til land med valutarestriksjoner (f.eks. India eller Indonesia), kan vi hjelpe med betalinger i forbindelse med import/eksport, direkte utenlandske investeringer, konserninterne lån og kapitaloverføringer. For denne type rådgivning, ta kontakt med Nordea Markets egne emerging markets avdeling ved å klikke her

Vil du vite mer?

Du er velkommen til å ta kontakt med din kundeansvarlig i Nordea eller med Nordea Markets direkte på epost:

KONTAKT OSS Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager