AutoFX API-er

Automatiser valutahåndtering og ta deg av risiko i sanntid ved å koble dine systemer til våre enkle, men avanserte API-er for valutahandel. Fullstendig problemfritt og i tråd med dine egne regler og prosesser.

Hva er FX API-er?

En API (Application Programming Interface) er et mellomledd som gjør at to programmer eller systemer kan kommunisere med hverandre. Innen valutahandel brukes en API til å automatisere valutaoppgaver som normalt håndteres over telefon eller på en egen plattform. For at du skal kunne få størst mulig utbytte av automatisert valutahandel, kan du integrere dine egne systemer, for eksempel et ERP-system eller et regneark, i Nordeas AutoFX API-er. Da kan du utføre valutahandler og hente inn nødvendig informasjon i sanntid – fullstendig automatisk.

Nordeas AutoFX API-er

FX Market Order API

Handle spot, swaps og forwards til gjeldende markedskurs.

Les mer om FX Market Order API

FX Listed Rates API

Spothandel til faste, forhåndskommuniserte kurser, gyldige i en bestemt tidsperiode (f.eks. 24 timers fastpris, inkludert helger)

Les mer om FX Market Order API

Hvilke FX API-er bør jeg velge?

Du kan velge mellom to forskjellige API-er avhengig av behovet: API-er for handel og API-er for informasjon. Med API-er for valutahandel kan du automatisere hele handelsprosesser – fra enkle spotkonverteringer til mer avanserte sikringsstrategier. Du bestemmer hva som skal utløse en handel. Vanlige triggere er ordrer, betalinger eller beholdninger i systemet ditt. Med API-ene for informasjon kan du hente og bruke sanntidsoppdaterte valutakurser til interne formål, for eksempel rapportering, beregninger og investeringsbeslutninger. Du kan også hente handelshistorikk til bruk i regnskap eller etter handel. 

Market Order API og FX Listed Rates API brukes til å gjennomføre valutahandel, enten som spot, swaps eller forwards ved gjeldende markedsrente, eller som spothandel basert på faste forhåndskommuniserte kurser som for eksempel er gyldige i 24 timer. 

Pricing API og Retriever API er informasjonsverktøy du kan bruke til å få tilgang til gjeldende markedskurser for spot, swaps og forwards, samt å hente handelshistorikk og automatisert regnskapsføring. 

Nøkkelfordeler
Hvem er de beregnet på?

Finn ut hvordan våre AutoFX API-er støtter direktehandel og informasjonshåndtering direkte fra dine systemer

Valutarådgiverne våre hjelper deg med å integrere AutoFX API-er i systemene dine. Prosessen krever minimalt med IT-integrering.